Skip to main content

Missie naar India

  • 14/02/2017

Van 24 tot 28 april organiseren we een economische missie naar Mumbai onder leiding van Staatssecretaris De Crem. Aanleiding voor deze missie is de nieuwe lijn van Brussels Airlines op Mumbai. Voor de praktische organisatie van de missie wordt samengewerkt met Voka - KvK Vlaams-Brabant. Hieronder vindt u de uitnodigingsmail.

Bij interesse  of voor meer info kan u contact opnemen met Sabine Soetsens, via sabine.soetens@voka.be. 

Netwerkmissie naar Mumbai

The business capital of India


Van maandag 24 tot vrijdag 28 april 2017 kan u deelnemen aan een netwerkmissie naar Mumbai onder leiding van staatssecretaris Pieter De Crem. 

Waarom deelnemen?

§  Delegatie op topniveau onder leiding van staatssecretaris Pieter De Crem.

§  Mogelijkheid tot introductie bij lokale zakelijke en overheidscontacten.

§  Interessante bedrijfsbezoeken.

§  Maximaal netwerken met collega-ondernemers.

§  Ontdek het economische hart van India.

Mumbai is de commerciële hoofdstad en grootste stad van India, gelegen aan de Westkust. Het is een stad van superlatieven, met een geschatte bevolking van 18,4 miljoen inwoners. De stad en omliggende regio produceren 5% van het BBP en de activiteit in de regio vertegenwoordigt 25% van de industriële productie, 40% van de maritieme handel en 70% van de Indiase economie van kapitaaltransacties.

Mumbai is een van de tien grootste wereldwijde financiële platforms en herbergt hoofdkwartieren van veel Indiase en internationale ondernemingen. Het economisch belang van Mumbai en de hoge levensstandaard in vergelijking met de rest van India trekt migranten aan uit alle regio's van het land, die de stad een intense sociale en culturele diversiteit biedt. De stad is ook gekend om haar bloeiende filmindustrie, vandaar de bijnaam ‘Bollywood’. 


Programma

§  Welkomsmoment met executive briefing door consul-generaal.

§  Launching event rechtstreekse vlucht SN Brussels Airlines.

§  Ontmoetingen met lokale bedrijven en Belgische ondernemers & investeerders ter plaatse.

§  Netwerkrecepties & zakendiners met nuttige contacten.

§  Cultureel bezoek.


Praktisch

Wanneer     Van maandag 24 tot vrijdag 28 april 2017
Prijs           Leden: € 2850. Niet-leden: € 3750 (prijzen excl. 21% btw).


Inbegrepende rechtstreekse vluchten, verblijf in Trident Nariman Point hotel, transfers per bus, lunches en diners zoals voorzien in het programma, culturele uitstap, bedrijfsbezoeken. B2B meetings kunnen geregeld worden op aanvraag.

Deze prijzen zijn op basis van de vlucht in economy class en een eenpersoonskamer. Prijzen in businessclass op aanvraag. 

U vliegt rechtstreeks van Brussel naar Mumbai met SN Brussels Airlines. U verblijft 4 nachten in Hotel Trident Nariman Point, een 5* hotel uit de Oberoi groep.
 

Niet inbegrepen: persoonlijke uitgaven en kosten voor visum en inentingen.


We bieden deze reis aan als totaalpakket. Het aantal plaatsen is beperkt, volgens principe first-come, first-served. Programma onder voorbehoud van kleine wijzigingen.


Inschrijven

Schrijf u in door te bellen of mailen naar:

Sabine Soetens, directeur Diensten & Projecten
02 255 20 17
sabine.soetens@voka.be

Inschrijven kan tot 28 februari 2017. Daarna checken we de vluchtmogelijkheden en prijzen.