Skip to main content
  • Nieuws
  • Mis deze activiteiten in september niet

Mis deze activiteiten in september niet

  • 26/06/2017

Voor velen is de eindspurt naar een welverdiende zomervakantie nu echt ingezet, dus trekt ook Voka – KvK Mechelen de volgende weken even de rem op in haar aanbod aan activiteiten. Vanaf september staat er evenwel weer heel wat interessants op het programma.

Met meer dan 6 miljoen leden in België kan je via Facebook, door de unieke combinatie van specifieke targetingtools en innovatieve advertentiemogelijkheden, gericht doelgroepen bereiken en campagnes opvolgen. In het atelier ‘Klanten en medewerkers werven met sociale media’ leren specialisten van digitaal marketingbureau FairEtail je vanaf dinsdag 5 september hoe je met een beperkt budget jouw boodschap en merk sterk in de markt zet en klanten en medewerkers werft.
 

Op donderdag 7 september 2017 vindt de contactdag Oost-Azië plaats. Deze activiteit biedt je de gelegenheid de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers (Vlev’s) uit Taipei, Hongkong, Guangzhou, Beijing en Sjanghai te ontmoeten en je onderneming en productassortiment aan hen voor te stellen.
 

Op maandag 11 september geeft Woonontwerp in Heist-op-den-Berg geïnteresseerden graag een inkijk in zijn werking tijdens een gratis bij te wonen info- en inspiratiesessie. Dankzij diversificatie is dit bedrijf, ontstaan uit het schildersbedrijf van Peter Deckers, uitgegroeid tot een onestopshop voor renoveerders.
 

Diezelfde week, op donderdag 14 september, start het atelier ‘Versterk je concurrentiepositie’ op. Tijdens dit atelier ga je stap voor stap aan de slag om jouw onderneming klantgerichter te laten denken, handelen en communiceren met de hulp van jouw medewerkers.
 

Bryo-onderneming Soulmade wijdt geïnteresseerden tijdens een bedrijfsbezoek op maandag 18 september dan weer in virtual reality in. Tegelijk geeft oprichter Sander De Roeck startende ondernemers graag mee hoe Bryo jou als ondernemer én jouw onderneming klaarstoomt om succesvol te starten en te groeien.

 

Op dinsdag 26 september gaat alle aandacht naar jouw onlineactiviteiten, tijdens de opleiding ‘Run jouw website en webshop volgens de regels’. In dit seminarie tonen we aan hoe websites en webshops juridisch en btw-gewijs alle tests kunnen doorstaan en tegelijk voor klanten in binnen- en buitenland nog aantrekkelijker kunnen zijn.


Op donderdag 28 september ten slotte staat de de wet-Peeters rond werkbaar en wendbaar werk centraal in de opleiding ‘Werkbaar en wendbaar werk in jouw arbeidsreglement’. In deze opleiding kom je te weten hoe je deze wet praktisch kan vertalen naar jouw arbeidsreglement.

Contactpersoon

Myriam Heeremans

Directeur Ondernemerschap en Levenslang leren

Advertentie Vermant - mei