Skip to main content
  • Nieuws
  • Minister Muyters bezoekt Limburgse toppers

Minister Muyters bezoekt Limburgse toppers

  • 01/09/2017

Philippe Muyters, Vlaams minister van Werk, Economie, Innovatie en Sport bracht samen met een delegatie van Voka – Kamer van Koophandel Limburg een bezoek aan drie toonaangevende Limburgse bedrijven. Zowel Punch Powertrain, RIDGID en Groep Casters gaven meer toelichting over hun productie.

Punch Powertrain

Bij Punch Powertrain, een internationale producent van variabele transmissies, kreeg de delegatie een rondleiding door CEO Cor Van Otterloo en enkele directieleden. Het bedrijf focust erg op innovatie en internationalisatie.

punch

RIDGID

Vervolgens ging het naar RIDGID, fabrikant van power tools, dat op hetzelfde industrieterrein in Sint-Truiden zijn thuis heeft. Vice President EMEA Marc Vandevelde en het management gaven een presentatie en een rondleiding in de bedrijfsgebouwen. Bovendien maakten ze duidelijk dat het vinden van geschikte medewerkers een pijnpunt blijft.

RIDGID

Groep Casters

Groep Casters sloot het rijtje met een bezoek aan Quartier Bleu, waar het aannemingsbedrijf haar mobiele betoncentrale toonde en meer uitleg gaf over het beton met circulaire granulaten.

Casters

"Sterktes én noden"

“We zijn erg blij dat de minister het Limburgse bedrijfsleven op de werkvloer wil ervaren. Het blijft belangrijk dat onze politici voeling hebben met onze ondernemingen. Deze bezoeken geven een realistisch beeld van onze sterktes, maar ook van onze noden”, besluit Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka – KvK Limburg.