Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Minister Hilde Crevits (CD&V) opent Voka Zomerstages bij Deloitte en Decospan

Minister Hilde Crevits (CD&V) opent Voka Zomerstages bij Deloitte en Decospan

  • 17/08/2020

Dit jaar had ik, als Vlaams minister van Economie en Innovatie, de eer om de Voka zomerstages te openen bij Deloitte in Roeselare en Decospan in Menen. Een leerrijke dag in eigen streek. Dat schrijft Hilde Crevits (CD&V) over haar eerste Voka-zomerstage. 

Het is in deze tijden meer dan ooit belangrijk de bedrijfsvloer op te gaan en met ondernemers en hun medewerkers in gesprek te gaan over wat er leeft en welke bezorgdheden ze hebben. De Voka zomerstage is daarvoor de ideale gelegenheid. Bij Deloitte werd ik verrast door hun veelzijdigheid en flexibiliteit waarbij het welzijn van hun medewerkers steeds op nummer 1 staat. Een lovenswaardige bedrijfsfilosofie!

Decospan is voor mij dan weer het voorbeeld van een stevig, West-Vlaams familiebedrijf dat dankzij innovatie, hard werken en de nodige portie lef, stevig overeind blijft staan in moeilijke tijden en zelfs internationaal hoge toppen scheert. Ze zien het groot en zeggen ook onomwonden dat ze de beste willen zijn.  De typische West-Vlaamse nederigheid schuiven ze daar dus wat aan de kant, en terecht! 

We hebben zoveel sterke ondernemingen in Vlaanderen, dat mag en moet meer gezegd en geapprecieerd worden. Ik kijk er alvast naar uit om volgend jaar de handen uit de mouwen te steken op de Voka zomerstages! 

Contactpersoon