Skip to main content
  • Nieuws
  • Meters en peters van Plato maken zich klaar voor een nieuw werkingsjaar

Meters en peters van Plato maken zich klaar voor een nieuw werkingsjaar

  • 16/10/2019

Op 11 en 12 oktober kwamen 25 meters & peters van Plato, een begeleidingstraject van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen, samen aan de Nederlandse kust om hun nieuwe Plato werkingsjaar optimaal voor te bereiden.

25 Plato meters en peters zetten komend jaar hun schouders onder Plato, een begeleidingstraject van Voka - KvK Mechelen-Kempen. Ze delen hun expertise met andere ondernemers en zetten een traject uit waardoor de deelnemers hun bedrijf én zichzelf verder kunnen ontwikkelen en laten groeien.

Om de meters en peters op weg te zetten en elkaar te laten leren kennen, organiseerden we 11 en 12 oktober het meter- en peterweekend aan de Nederlandse kust. Tijdens deze twee dagen maakten ze uitgebreid kennis met Plato als groeitraject en ontmoetten ze hun collega peters en meters om ervaring uit te wisselen. Ideeën, voor de inhoud van de Plato-trajecten, en interessante sprekers werden duchtig tijdens de pauzes uitgewisseld. Zo konden een aantal 'best practices' uitgewerkt worden. Maarten Van Damme (Enthusiasm) kwam ook spreken over The Habit Loop en hoe je verandering teweeg kan brengen. Daarnaast werd er vooral veel plezier gemaakt!

Dit weekend tankten de meters en peters tonnen enthousiasme om van de Plato-trajecten een succes te maken!

Meer info over Plato en de trajecten.

In samenwerking met

PlatoAgentschap Innoveren & OndernemenING

Contactpersonen

Filip Vandeweyer

Coördinator Ondernemerschap

Elien Vingerhoets

Plato coördinator

Advertentie Vermant - mei