Skip to main content
  • Nieuws
  • Met PLATO op bezoek bij Corda Campus

Met PLATO op bezoek bij Corda Campus

  • 03/04/2017

Ben je een PLATO-deelnemer? En over innovatie wil je altijd wel wat inspiratie opdoen? Houd dan vrijdag 28 april vrij in jouw agenda voor ‘Voka@PLATO: on the road to innovation’, dat een bezoek brengt aan techcampus Corda Campus in Hasselt.

innovationPLATO
Wat hebben Mobile Vikings, Rightbrain, Dsquare en andere innovators met elkaar gemeen? Ze zijn gevestigd op Corda Campus, in het hart van de Euregio in Hasselt. Nog meer dan de uitstekende bereikbaarheid en de aangename omgeving, is vooral het gegeven dat ondernemingen daar toetreden tot een bijzondere businesscommunity waarin alles draait om kennis, netwerking en kruisbestuiving daarvan de reden. De buren zijn innoverende, disruptieve bedrijven. Ook hoogopgeleide medewerkers hoef je er niet ver te zoeken, want elk jaar leveren de universiteit en de hogescholen in de buurt toptalent in tal van richtingen, in het bijzonder ICT, af. Corda Campus staat garant voor sterke synergiën en kruisbestuiving.

Tijdens Voka@PLATO: on the road to innovation bezoek je samen met collega-PLATOnisten van Voka – KvK Mechelen en Voka – KvK Limburg deze boeiende en inspirerende omgeving.

Contactpersoon

Alain De Cuyper

Adviseur Ondernemerschap

Advertentie Vermant - mei