Skip to main content

Met de nieuwste Ondernemers 2017 in

  • 16/01/2017

Op de drempel van 2017 kan Voka - Kamer van Koophandel Mechelen het niet genoeg benadrukken: ook in het nieuwe jaar kunnen ondernemers meer dan ooit rekenen op onze dienstverlening en begeleiding in uiteenlopende vormen. De nieuwste editie van Ondernemers, deze keer aangevuld met een interessante special over mobiliteit, zet die belofte nog extra in de verf.

De Special Automotive 2017 staat stil bij het nakende 95ste Autosalon in Brussel, maar niet alleen dat. Zo geeft deze bijlage ook de visie van tien afgevaardigden uit de autobranche over de actuele mobiliteitstrends weer en zoomt ze daarnaast in op enkele aanverwante topics.

Onder meer over de soms ongelooflijke snelheid waaraan het in de ondernemerswereld al eens toegaat, wisselt voorts oprichter Wiet Vande Velde van SmartPallet met 'Ondernemers' van gedachten. 

Daarnaast is er dit nummer nog uitgebreide aandacht voor bijvoorbeeld de Family Business Happening op 16 februari, de realisaties van de alliantie van de drie Kamers actief in de provincie Antwerpen na de eerste zes maanden en enkele activiteiten met internationale insteek.

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie Vermant - mei