Skip to main content
  • Nieuws
  • Meer dan 80 familiebedrijven verzamelen op de Family Business Happening

Meer dan 80 familiebedrijven verzamelen op de Family Business Happening

  • 27/02/2019

De Family Business Happening, hét inspiratie-event exclusief voor familiebedrijven, ging door op 21 februari bij Beneens in Olen. Foto's: Joren De Weerdt.

Donderdag 21 februari verzamelden meer dan 80 familiebedrijven bij Beneens in Olen voor een boeiende avond vol inspirerende getuigenissen en nuttige tips ter gelegenheid van de Family Business Happening.

Gastheer Beneens, een bouwbedrijf en tevens ook familiebedrijf met meer dan 80 jaar ervaring op de teller, opende zijn deuren en gaf een rondleiding zodat de aanwezige familiebedrijven konden kennismaken met hun werking. Stichter Jozef Beneens begon in 1935 als zelfstandig schrijnwerker, vandaag is de firma Beneens een algemene bouwonderneming met verschillende business units onder leiding van neven Jo en Joeri. De oorspronkelijke zin voor kwaliteitswerk blijft tot vandaag het handelsmerk van Beneens, maar ze onderscheiden zich ook op het vlak van duurzaam bouwen. Ze groeien verder, maar blijven een familiebedrijf in hart en nieren. 

Keynote Charlotte Cools (The Online Nut Company) maakte de aanwezige bedrijven wegwijs in de jungle van online marketing. Wanneer je het image van je familiebedrijf op de juiste manier opbouwt – dankzij doelgerichte communicatie en een doordachte branding strategie – kan je al familiebedrijf hiervan de vruchten plukken. 

Bart de Bie (Antilope De Bie) en Petra Veldman (Stoffels) brachten een openhartige getuigenis over de uitdagingen en opportuniteiten van hun bedrijf. Geen ver-van-je-bed show, de aanwezigen kregen échte verhalen voor en door andere familiebedrijven die graag de ingrediënten van hun succesvolle marketingrecepten, ervaringen en expertise delen ter inspiratie.

Met daar bovenop uitstekende catering, verzorgd door familiebedrijf Vandersmissen, baadde de Family Business Happening in een gezellige en toch ook leerrijke sfeer. 

Bekijk het fotoverslag hier

In samenwerking met
Agentschap Innoveren & OndernemenThe online nut companyINGBeneensWildiers

Familiebedrijf dat in de toekomst een generatiewissel plant?

Maak kennis met Familio, hét begeleidingstraject voor familiebedrijven van Voka, dat familiebedrijven begeleidt met een overdracht. Meer info over Familio klik hier

Familio logo

De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant
Ontdek onze vacatures!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx