Skip to main content
  • Nieuws
  • Meer dan 20 experts tonen starters de weg

Meer dan 20 experts tonen starters de weg

  • 13/04/2017

Voka – Kamer van Koophandel Limburg pakt op dinsdag 9 mei uit met het (pre)startersevent Vliegende Starters. Deelnemers gaan in Hangar 58 aan tafel met meer dan twintig experts, maken kans op motivatiecheques van € 500 en krijgen inspirerende tips van trendwatcher Tom Palmaerts.

vliegende starters

 

Ambitieuze starters verdienen een ambitieus evenement. Met die insteek bokste Voka – KvK Limburg een uniek programma in mekaar voor Vliegende Starters. Top of the bill zijn de meer dan 20 experts die tijdens rondetafelgesprekken hun ervaring en kennis delen met de deelnemers.

Hieronder alleen maar Limburgse toppers als Veronique Thoelen (afgevaardigd bestuurder/financieel directeur, Bose), Bart Claes (CEO, JBC), Ronnie Leten (voormalig CEO, Atlas Copco) en Noël Essers (eigenaar en bestuursvoorzitter, H.Essers).

Gerenommeerde trendwatcher

Tom Palmaerts, gerenommeerd trendwatcher en partner bij marketingbureau Trendwolves, toont jonge ondernemers vervolgens de weg tijdens een inspirerende keynote. Op zijn palmares blinken samenwerkingen met onder meer HP, PwC, Sony Music, Hello Bank en BNP Paribas Fortis.

Win 500 euro startbudget

Iedere starter kan een financieel duwtje in de rug gebruiken. Daarom komen (pre)starters jonger dan 5 jaar tijdens Vliegende starters in aanmerking voor motivatiecheques van 500 euro. De deelnemers kunnen zich hiervoor kandidaat stellen bij hun inschrijving.

Bryo Awards

Bryo, het starterstraject van Voka, zorgt voor een feestelijk slot van de avond. Het reikt op Vliegende Starters haar prijzen uit voor meest verdienstelijke Rookie, Creative Highlight en Flanders' Future 2017. Deze awards gelden voor heel Vlaanderen en worden gelijktijdig uitgereikt in Kortrijk. Ook daar organiseert Voka - KvK West-Vlaanderen een Vliegende Starters-event, op hetzelfde moment als dat in Genk. De twee evenementen houden contact met elkaar door middel van een live streaming.

Johann Leten, gedelegeerd bestuurder Voka - KvK Limburg: “Met 5.915 startende ondernemingen in 2016 scheerde het Limburgse starterslandschap hoge toppen. Ook dit jaar breken de tussentijdse resultaten weer alle records. Deze bedrijven zijn van groot belang. Alleen al op bijvoorbeeld Corda Campus zitten 100 starters, goed voor 3.000 banen. Hopelijk kan dit evenement een katalysator zijn voor al het aanstormend ondernemend talent in Limburg.”

Meer info: www.voka.be/vliegendestarters