Skip to main content

Managementrapportering op één A4

  • 10/12/2019

Een accurate en relevante managementrapportering is veel meer dan een boekhoudinstrument. Het is een must voor elke bedrijfsleider of CFO. Daarom vinden we het belangrijk bij Voka Vlaams-Brabant dat we ondernemers de gelegenheid geven om dit instrument zich meer eigen te maken. Op dinsdag 9 december vond een sessie managementrapportering plaats in ons kantoor te Vilvoorde. 

Praktijkgericht programma

De opleiding kenmerkt zich door een hands-on aanpak waarbij de deelnemers praktijkgericht en stapsgewijs hun eigen managementrapportering opstellen. Kristof De Vlieger, oprichter en zaakvoeder van Dux Belgium, een consultancybedrijf gespecialiseerd in financieel management, ondersteunt de deelnemers met zijn expertise. Tijdens de tweede sessie gingen Kristof en de deelnemers dieper in op hoe je je boekhouding analyseert en de verzamelde kennis vervolgens in je managementstrategie implementeert. 

foto opleiding

Persoonlijke aanpak

Door de kleine groep deelnemers kon Kristof iedereen individueel begeleiden en dieper ingaan op ieders specifieke noden.Voor Nancy Pauwels (Office Manager - 2B Safer) bood deze opleiding een uitgelezen kans om nog meer inzicht te vergaren in de kosten en opbrengsten van haar bedrijf en hiermee actief aan de slag te gaan. Al dit cijfermateriaal kan voor een heus kluwen zorgen, toch is het noodzakelijk om deze regelmatig onder de loep te nemen. "Wat mij vooral aanspreekt aan deze opleiding,', vertelt Freddy Van Lancker (Managing Director - Care 4 Drivers) 'is de gerichte aanpak en het idee om alles zo compact te houden. We interpreteren de cijfers en trachten deze weer te geven op één A4. Dit geeft onmiddellijk een goed zicht op het reilen en zeilen op financieel vlak.' 

foto opleiding

 

 

Opleidingsaanbod

Ben je ook geïnteresseerd in één van onze opleidingen? Klik dan hier en krijg een overzicht van al onze komende opleidingen.

Proximus
ING
Proximus
SD  Worx
Logo Premed
Logo Randstad