Skip to main content
  • Nieuws
  • Maar liefst acht 'vokatures' liggen op jou te wachten!

Maar liefst acht 'vokatures' liggen op jou te wachten!

  • 20/01/2021

Onze Kamer groeit! Daarom stellen we je met enige trots acht openstaande vacatures voor. Scroll snel naar onder, lees meer en laat van je horen. 

Vokatures


Voka vertegenwoordigt meer dan 18.000 ondernemingen, goed voor meer dan 65% van de private werkgelegenheid in Vlaanderen en Brussel. 18.000 ondernemingen, dat zijn 18.000 verhalen van mensen die gepassioneerd bezig zijn met hun zaak en die zorgen voor zo’n 70% van de toegevoegde waarde in Vlaanderen.

Ondertussen telt onze Limburgse Kamer 68 collega’s, allemaal met een hart voor ondernemen. Je komt terecht in een jong, dynamisch team waar je jouw creatieve ei kwijt kan. Wil jij deel uit maken van een organisatie met doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan snel op één van onze openstaande vacatures via sollicitaties.limburg@voka.be.

Werk aan de winkel! Kan jij je vinden in één van deze 8 vacatures?

Coördinator Netwerken

Onze 44 Voka-netwerken brengen ondernemers en medewerkers uit verschillende Limburgse bedrijven samen. Als geboren netwerker sta jij in voor de praktische opvolging, de procedures, de kwalitatieve en kwantitatieve uitbouw van deze Netwerken. Je bent zelf secretaris van ten minste drie Netwerken.

Geprikkeld door deze vacature? Lees meer!

Coördinator opleidingen

Ons opleidingscentrum 'KamerAcademie' organiseert jaarlijks meer dan 300 opleidingen voor bedrijfsleiders en medewerkers. Als coördinator ben jij gebeten door levenslang leren en sta je in voor de organisatie en coördinatie van onze opleidingskalender.

Meer weten? Bekijk hier de vacature!

Adviseur innovatie & digitalisering

Gebeten door de wereld van digitalisering, cyber security en innovatie in ondernemingen? Als adviseur sta je onze leden-ondernemingen bij inzake deze topics. Je organiseert hieromtrent opleidingen, events en projecten.

Is deze vacature jouw ding? Klik dan hier en lees meer!

Verantwoordelijke ledenrelaties

Onze leden-ondernemingen hebben nood aan een contactpersoon binnen onze organisatie waarmee ze een vertrouwensrelatie kunnen opbouwen. Dankzij regelmatige contacten en bezoeken verhoog je hun betrokkenheid op basis van hun noden. Je genereert met andere woorden verkoopkansen voor onze organisatie.

Ben jij de netwerker die wij zoeken? Klik dan hier!

Senior coördinator partnerships

Als coördinator ga jij op zoek naar nieuwe commerciële partners voor onze organisatie. Je bent een talent in onderhandelen. Je bespreekt met hen de juiste invulling van de contracten en je bent verantwoordelijk voor de interne opvolging en de rapportering.

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Klik dan hier en lees meer!

Projectmedewerker communicatie & events

Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van team communicatie & events, voornamelijk op gebied van het magazine Bedrijvig Limburg, de opvolging van de partnerships en de events. Je beheert het CRM systeem voor je team.

Is deze vacature jouw ding? Klik dan hier en lees meer!

Projectmedewerker talent

Ons opleidingscentrum 'KamerAcademie' organiseert jaarlijks meer dan 300 opleidingen voor bedrijfsleiders en medewerkers. Als projectmedewerker ben jij verantwoordelijk voor de opleidingskalender. Je staat in voor de uitvoering van de verschillende administratieve taken binnen jouw afdeling.

Meer weten? Bekijk hier de vacature!

Projectmedewerker belangenbehartiging

Je bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de cluster belangenbehartiging. Je staat in voor de uitvoering van de verschillende administratieve taken die nodig zijn. Daarnaast ben jij een expert op het gebied van CRM.

Meer weten? Bekijk hier de vacature!

Contactpersonen

Ellen Requilé

Office manager

HR

Jessica Bortels

Projectmedewerker backoffice