Skip to main content
  • Nieuws
  • Maak op 6 juni kennis met opleidingen Elektromechanische Systemen - Programmeren - Informatica Netwerkbeheer

Maak op 6 juni kennis met opleidingen Elektromechanische Systemen - Programmeren - Informatica Netwerkbeheer

  • 15/05/2019

Ben je als bedrijfsleider voortdurend op zoek naar geschikte medewerkers? Wil je jouw medewerkers laten groeien en ontwikkelen? Kom dan op donderdag 6 juni naar het overleg- en ontmoetingsmoment bij Thomas More in Geel. Je maakt er kennis met de graduaatsopleidingen Elektromechanische Systemen - Programmeren - Informatica Netwerkbeheer en met werkplekleren.

De HBO5 opleidingen Elektromechanica en Informatica in het volwassenenonderwijs CVO HIK Geel zullen vanaf september 2019 deel uitmaken van de Thomas More Hogeschool. De opleidingen worden zowel in dag- als in avondopleiding ingericht, zodat nieuwe medewerkers gevormd kunnen worden, maar ook ervaren krachten zich verder kunnen ontwikkelen op de campus.

Naast de naamswijziging naar graduaat zullen er ook inhoudelijk een aantal zaken veranderen en dat dankzij de input van het werkveld.

  • De graduaatsopleiding Elektromechanische Systemen heeft 2 afstudeerrichtingen nl. Meet- en regeltechnieken en Onderhoudstechnieken.
  • De graduaatsopleiding informatica wordt opgesplitst in twee nieuwe opleidingen, Programmeren en Informatica-Netwerkbeheer

Het zijn praktijkgerichte trajecten waarbij een derde van de opleiding plaats heeft in het werkveld. Voor dit werkplekleren zal men intensief samenwerken met bedrijven. Misschien wel met jou?
Het werkplekleren bouwt geleidelijk op: van observatie, bedrijfsbezoeken, opdrachten, projecten tot zelfstandig beroepsgericht functioneren. De studenten zijn gedurende een langere aaneengesloten periode aan de slag in een werkplekbedrijf waardoor ze snel inzetbaar zijn na het behalen van hun diploma.

Jij bent bent als ondernemer ook een belangrijk partner in de opleiding van studenten. Daarom wil Thomas More ook samen met jou het werkplekleren vorm geven voor een kwaliteitsvolle opleiding.

Op donderdag 6 juni 2019 om 18u30 organiseert Thomas More een ontmoetings- en overlegmoment zodat je kan kennismaken met de vernieuwde opleiding en met het werkplekleren. 

Inschrijven via...

Inschrijven kan tot 20/05/2019.

Praktisch

Donderdag 6 juni 2019, vanaf 18.30 u.
Adres: Thomas More Campus Geel, Kleinhoefstraat 4, 2440 Geel.
Er wordt gestart met een hapje en drankje.

Meer informatie 

Contacteer Guido Evens via guido.evens@voka.be of 014 56 30 30.

Contactpersoon

Guido Evens

Senior adviseur duurzaam ondernemen

Advertentie Vermant - mei