Skip to main content
  • Nieuws
  • LON Zuid en Zuiderkempen bezoeken Hendrickx en Zonen

LON Zuid en Zuiderkempen bezoeken Hendrickx en Zonen

  • 11/06/2018

Op vrijdag 1 juni organiseerden Lokale Ondernemersnetwerken Kempen Zuid en Zuiderkempen, van Voka – KvK Mechelen-Kempen, een unieke rondleiding in de magazijnen van familiebedrijf Hendrickx en Zonen in Hulshout. Een 50-tal aanwezigen kijken terug op een geslaagd bedrijfsbezoek én een gezellige netwerkavond met collega-ondernemers uit de regio.  

Het bedrijfsbezoek bij Hendrickx en Zonen was het eerste gezamenlijke event tussen de aangrenzende regio’s, sinds de fusie van Voka Kamers van Koophandel Mechelen en Kempen in januari. In gezelschap van beide voorzitters, Hubert Klingels (Zuid) en Marc Van der Borght (Zuiderkempen), werd de avond officieel op gang getrapt, waarna directeur Rocco Cannizzaro het parcours van Hendrickx en Zonen schetste en de rondleiding  in gang zette. 

Dat Hendrickx en Zonen een familiebedrijf in hart en nieren is, stond buiten kijf. Alle familieleden waren aanwezig, een ook oprichter Frans Hendrickx was met zijn 85 lentes van de partij. ‘Onderschat nooit de kracht van eenvoud’, zo zegt hij. “Hendrickx en Zonen is sterk geworden door eenvoudig te blijven”. Vandaag heeft Hendrickx en Zonen 18 trekkers wat hen de Belgische leiders maakt wat betreft vrachtwagens op LNG. Ze beschikken over 140.000 m2 warehouse capaciteit, waaronder een gloednieuwe seveso-hal die de aanwezigen uitgebreid hebben kunnen verkennen tijden het bedrijfsbezoek. 
 

Snuif de sfeer op via het fotoverslag:

 

In samenwerking met

AIO LogoHendrickx en zonen logoLon Kempen Zuid

Advertentie Vermant - mei