Skip to main content
  • Nieuws
  • LinkedIn-sessies: laptop op de schoot!

LinkedIn-sessies: laptop op de schoot!

  • 25/03/2019

Als er één sociaal medium is dat voor Voka belangrijk is, dan is het wel LinkedIn. Het is veel meer dan een inventaris van jouw persoonlijke netwerk. Je kan er artikels op schrijven en delen, activiteiten aankondigen, rechtstreeks jouw netwerk aanspreken en nog veel meer. 

LinkedInMaar hoe begin je daar nu aan? Begin januari werden de collega’s tijdens de Super Tuesday, waarbij we een namiddag lang info en learnings uitwisselen over Voka Oost-Vlaanderen, ingedeeld volgens niveau van expertise in LinkedIn, gaande van beginners tot gevorderden. In een uurtje deelde iedereen kennis en ervaringen uit met als doel elkaars vaardigheden aan te scherpen. Al snel bleek dat een extra workshop over LinkedIn geen overbodige luxe zou zijn. 

Woorden werden daden en half maart vond de eerste sessie plaats voor beginners. De collega’s konden hands-on leren hoe ze berichten plaatsen, hun profiel optimaliseren, tags en hashtags gebruiken, enz. De volgende sessie is op 2 april waar de inhoud van de workshop meer gericht is op social selling, sales navigator, bedrijfspagina’s en hoe je je netwerk verder uitbouwt. LinkedIn heeft binnenkort voor Voka Oost-Vlaanderen geen geheimen meer!