Skip to main content
  • Nieuws
  • Link2Europe lanceert nieuwe internationale jobsite voor Belgische knelpuntberoepen

Link2Europe lanceert nieuwe internationale jobsite voor Belgische knelpuntberoepen

  • 13/05/2020

Bornem - In deze onzekere coronatijden met een hoge economische werkloosheid lijkt het misschien geen prioriteit. Maar na deze lockdown zullen de uitdagingen met moeilijk in te vullen vacatures in de Belgische economie al snel weer de kop opsteken. 

Daarom lanceert uitzend- en rekruteringsbureau Link2Europe de site www.link2europe.eu, een nieuwe internationale jobsite voor Belgische knelpuntberoepen. Igor Van Assche, oprichter en bestuurder van Link2Europe: “Dankzij dit nieuwe platform vinden kandidaten binnen én buiten Europa nog sneller de weg naar moeilijk in te vullen jobs in België. Daarmee zetten we op het gebied van onze vertrouwde internationale rekrutering een digitaal tandje bij.”

De site is binnenkort beschikbaar in meer dan 20 talen. “Zo bereiken we nog beter gemotiveerde kandidaten die in België willen komen werken. Want ook in het kader van de brexit is de concurrentie van onze buurlanden in hun zoektocht naar internationaal talent hevig”, aldus nog Igor Van Assche. 

Over Link2Europe

Link2Europe is al meer dan 12 jaar de specialist voor Belgische bedrijven om hen bij te staan in hun zoektocht naar Europees talent.

Het bedrijf rekruteert hiervoor actief op de internationale arbeidsmarkt, van gekwalificeerde arbeiders in logistiek en industrie tot technische knelpuntprofielen en ingenieurs. Naast eigen kantoren in België,  Polen en Portugal, heeft Link2Europe hiervoor rekruteringspartners in tal van andere Europese landen en daarbuiten.

Link2Europe richt zich op industriële en logistieke sectoren in België en breidt dit jaar zijn dienstverlening verder uit naar gespecialiseerde bouwtechnische profielen en de zorgsector. 
 

Advertentie Vermant - mei