Skip to main content
  • Nieuws
  • Limburg Bedrijvig (februari): hét verhaal achter de ondernemer

Limburg Bedrijvig (februari): hét verhaal achter de ondernemer

  • 07/02/2018

In Limburg Bedrijvig ontdek je de mensen achter al de Limburgse ondernemingen en bedrijven. Die toonden zich in grote aantallen op onze Nieuwjaarsinvitito, waarvan we een lijvige fotoreportage maakten.

LB 18feb

Dirk Vander Mierde, site director bij Datwyler, bijt de spits af in Limburg Bedrijvig. Hij geeft een antwoord op de vraag: "Meer of minder uren per week werken?"

De starter in de kijker is dit keer Airobot, het geesteskind van Kristof Beenders en Jan Leyssens. Het duo ontwikkelt dronetechnologie voor landmeetkunde (mapping). Zij opereren vanuit Corda Campus en werken eveneens als engineering company.

Marcel van de Velde, plantmanager van de Brabantia-vestiging in Overpelt, waagde zich aan een speeddate met onze redacteur. En hij vertelde wat meer over het netwerk bedrijfsleiders.

Ook Jong Voka was de afgelopen maand weer erg actief. Dat tonen we in een fotoreportage van hun kerstfeestje.

Het moet overigens niet altijd serieus zijn… Zo kom je vijf fun facts te weten over An Meers (iKanbi), Hanneke Kennis (Blue Wise), Erwin Driesen (Transitie-Partners) en Michèle Meesen. Wat als je op een onbewoond eiland belandt? Wat zijn de favoriete muzikanten?

Tot slot zetten we nog enkele nieuwe leden in de kijker en bundelden we hun nieuwsberichten.

Ontdek hier 'Bedrijvig Limburg', de zakelijke kant van ondernemen.

Limburg Bedrijvig