Skip to main content

Leten schrijft een boek

  • 06/06/2017

Er zijn veel parallellen te trekken tussen het coachen van topsporters en het bedrijfsleven. Dit leidde tot het boeiende boek ‘Act like a coach’. Ronnie Leten en Paul Van den Bosch stellen op woensdag 7 juni hun werkstuk voor tijdens een exclusieve en interactieve boekencocktail bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg.

Boek leten

Wat gebeurt er als een topsportcoach en een ceo van een multinational samen gaan fietsen ?Paul Van den Bosch vooral bekend als coach van topsporters zoals veldrijder Sven Nys, crosser Eric Geboers, wielrenners Tim Wellens en André Greipel, Marc Herremans, Luc van Lierde en andere triatleten.

Ronnie Leten is (gewezen) CEO van Atlas Copco, Manager van het Jaar, laureaat van de Ondernemersprijs Herman Dessers en Ambassadeur van Limburg.

Beide heren delen de gezamenlijke passie van het fietsen. Dat zulke fietstochten kunnen leiden tot diepgaande filosofische gesprekken is een feit. Tijdens deze ritten ontdekten ze dat motiveren en inspireren in topsport niet zo veel verschilt van het motiveren en inspireren van de medewerkers op de vloer. Dit leidde tot een boeiend boek ‘Act like a coach’.

Tijdens een gezellige boekencocktail op 7 juni vertellen de heren over hun tochten, inspirerende gesprekken en hun conclusies.


Elke aanwezige ontvangt een getekend exemplaar van het boek.

Info en inschrijvingen opwww.voka.be/limburg/boekencocktail

Programma

19.30 u   Ontvangst
20.00 u    Welkomstwoord
20.05 u    'Act Like a coach'. Paul Van den Bosch (topcoach) en Ronnie Leten (top CEO)
21.00 u     Vragenronde
21.30 u     Netwerkreceptie