Skip to main content

La dolce Vola

  • 04/07/2018

Italië mag er dan wel niet bij zijn op het WK in Rusland, op 12 juni kreeg het land wel een heel prominente rol in en rond de Voka Box, het Gentse hoofdkantoor van Voka Oost-Vlaanderen. Vroeg in de ochtend hing de Italiaanse vlag al te wapperen aan de buitenkant: de voorbode van een geslaagde teambuildingsdag.

Waarom het land van de rijzende pasta (mopje) als thema? Begin dit jaar stelden we het doel om in 2018 met de hele ploeg 1000 ledenbezoeken te realiseren. Die doelstelling werd ‘Mille Miglia’ gedoopt, een verwijzing naar de legendarische autorace voor classic cars van Brescia naar Rome. Medewerkers van Voka Oost-Vlaanderen kregen de gelegenheid om het hele traject symbolisch te rijden op oldtimer-hometrainers. Enkele collega’s deden een gooi naar een snelheidsrecord als ware doublures van Alessandro Petacchi. Van sporten krijg je honger en in velen schuilt er diep binnenin een echte chef-kok. Die combinatie zorgde voor een overheerlijk Italiaans buffet waar geen restje van overbleef.

Na enkele mededelingen maakte het formele gedeelte al snel plaats voor het informele. We trokken met z’n allen naar Nest, de oude stadsbibliotheek, waar een mini kartingcircuit was opgesteld. Fangio-gewijs stapten we in de kleine bolides om zo’n tiental keer te racen. Naar de avond toe keerden we terug naar de VoCasa voor een workshop pizza’s maken. Een lekker sluitstuk van een prachtige dag.

Teambuilding

 

Contactpersoon

Jan Van Gyseghem

Directeur regio Aalst - Communicatie