Skip to main content
  • Nieuws
  • Kurt Bock, topman BASF, op Industry on Stage

Kurt Bock, topman BASF, op Industry on Stage

  • 09/03/2017

Gisteren ontving de Kamer Kurt Bock, de topman van de BASF-groep, op Industry on Stage. Een industrietop met uiteenzettingen van onder andere Kurt Bock, McKinsey-partner Christoph Schmitz en Niels Haverkorn, vicepresident Vision 2020, Volvo Construction Equipment. Deze eerste industrietop stond stil bij de noden die een sterke Vlaamse industrie heeft én welke opportuniteiten die biedt. 

In een omgeving van disruptieve technologieën, big data, internet of things en hoge concurrentiedruk moet de Vlaamse industrie verder bouwen aan een succesvolle toekomst. De fundamenten voor de industrie van morgen, moeten dus vandaag gelegd worden. Op 8 maart organiseerde de Kamer Industry on Stage. Een industrietop met uiteenzettingen van onder andere Kurt Bock, topman van BASF-groep, het grootste chemieconcern ter wereld. 

 

De namiddag werd geopend door Luc Luwel, gedelegeerd bestuurder van de Kamer. Daarna volgenden uiteenzettingen rond digitale revolutie binnen de industrie en de opportuniteiten in smart manufacturing. Kurt Bock bracht zijn visie over 'smart specialisation in manufacturing' en Nadia Werkers, manager Industrie, bracht de industrie in cijfers en lanceerde het Industrieforum.

 

Verder leidde Michaël Van Droogenbroeck een panelgesprek met Wouter De Geest, CEO BASF Antwerpen, dr. Stef Heylen, CEO Janssen Pharmaceutica, Hilde Luytersmans, CEO Total Antwerpen en Stefaan Van Thielen, managing director Continental Automotive over Visie 2050 Industrie Vlaanderen.

 

Een interessante namiddag! Bekijk het videoverslag hier!

Gosselin
AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Welt white paper