Skip to main content
  • Nieuws
  • Koning Boudewijnlaan (N16) vier dagen deels dicht

Koning Boudewijnlaan (N16) vier dagen deels dicht

  • 26/06/2017

Van woensdag 28 juni tot en met maandag 3 juli voert het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) werkzaamheden uit aan het wegdek van de Koning Boudewijnlaan (N16) in Willebroek. De Koning Boudewijnlaan wordt daarvoor gedeeltelijk afgesloten richting de A12. Voor verkeer richting Mechelen is er geen hinder.

werfinfoOp de Koning Boudewijnlaan in Willebroek worden er betonherstellingen uitgevoerd tussen de rotonde aan de Mechelsesteenweg en de rotonde aan de Blaasveldstraat. De werken starten op woensdag 28 juni en duren tot en met maandag 3 juli. Tijdens het weekend en maandag moet het beton uitharden en zal er dus geen werfactiviteit zijn op de N16. Tegen maandagavond of ten laatste voor de ochtendspits op dinsdag zullen de werken volledig afgerond zijn.
 

Weg afgesloten richting A12

Tijdens de werken is de Koning Boudewijnlaan tussen beide rotondes afgesloten voor verkeer naar de A12. Er wordt een omleiding ingesteld langs de Mechelsesteenweg, de Tisseltbaan en de Blaasveldstraat. Het verkeer richting Mechelen ondervindt geen hinder.

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie Vermant - mei