Skip to main content
  • Nieuws
  • Keert u straks huiswaarts met de Innovatie Award?

Keert u straks huiswaarts met de Innovatie Award?

  • 12/09/2019

Bent u een Limburgse onderneming met oog voor innovatie? Bekroon dan uw vernieuwingsdrang met de Innovatie Award van Voka – KvK Limburg en het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen. Bedrijven die het afgelopen jaar een innovatief product of innovatieve dienst lanceerden, kunnen zich kandidaat stellen tot en met woensdag 2 oktober 2019. De prijs wordt op donderdag 21 november uitgereikt op het evenement ‘ZigZag naar 2029’.

winnaars zigzag 2028
Vorig jaar nam Fibricheck de Innovatie-award mee naar huis. De andere genomineerden waren Isola Belgium en ABN Cleanroom Technology.


De uitreiking van de award vindt plaats tijdens het evenement ‘ZigZag naar 2029’ van Voka – KvK Limburg. Een avond waarbij we de toekomst vormgeven en ondernemingen inspireren over leiderschap in digitale tijden. Het hoogtepunt van de avond is de uitreiking van de Limburgse Innovatie Award.

Vorig jaar werd Fibricheck uitgeroepen tot het meest innovatieve bedrijf van Limburg. De digitale start-up ontwikkelde een unieke app die wereldwijd gebruikt wordt door artsen om hartritmestoornissen op te sporen en op te volgen. De andere laureaten waren Isola Belgium en ABN Cleanroom Technologies. Fibricheck trad met haar overwinning in de voetsporen van bedrijven als Arkite, Grafityp, Visys, Melotte en Bioracer.

Digitale transformatie

Johann Leten, gedelegeerd bestuurder Voka – KvK Limburg: “In de index van de digitale economie en maatschappij (DESI) van de Europese Commissie staat België op de 9e plaats van alle EU-lidstaten. Door te blijven investeren in connectiviteit en digitale vaardigheden, kunnen we onze concurrentiepositie verscherpen en economie bevorderen. Ons evenement ‘ZigZag naar 2029’ focust daarom ook op leiderschap in  een digitaal transformerende wereld.”

Stel je kandidaat!

Alle ondernemingen en organisaties, gevestigd in Limburg, kunnen hieraan deelnemen. Innovaties kunnen van strategisch, procesmatige of product-technische aard zijn.  Bovendien moeten ze reeds geïmplementeerd zijn. Alle informatie en het inschrijvingsformulier is te vinden op https://voka.be/innovatie-award

Contactpersonen

Jeroen Verbeeck

Coördinator pers & communicatie

Veroniek Hermans

Senior adviseur innovatie & digitalisering