Skip to main content
  • Nieuws
  • Kamer en Ondernemers Oost-Vlaanderen 20.0

Kamer en Ondernemers Oost-Vlaanderen 20.0

  • 23/12/2019

In januari 2000 – vier jaar voor de aanvang van Voka - ging de gloednieuwe fusie Kamer van Koophandel Oost-Vlaanderen van start. 

Ondernemers Oost-Vlaanderen december 2019De nieuwe organisatie werd gevormd door een samengaan van de Kamers van de regio’s Gent, Dendermonde en Z.O.-Vlaanderen (zelf al een fusie van Aalst-Oudenaarde-Ronse). Ronald Everaert (Mercator Bank & Verzekeringen) werd de eerste voorzitter en Karel Uyttersprot kreeg de dagelijkse leiding toevertrouwd. Meteen werd gestart met de uitgave van een vernieuwd maandelijks magazine Ondernemers dat in december 2019 voor de 200ste keer verscheen. Alles samen goed voor meer dan 15.000 pagina’s Voka-info en positief bedrijvennieuws. Een dubbele aanleiding ook voor een feestelijk jubileumnummer dat lekker wegleest tijdens de kerst. Voor de gelegenheid liet Ondernemers 20 prominente Oost-Vlamingen aan het woord over hun ‘gedroomde toekomst’.

Vanaf 1 januari 2020 neemt Jan Geers de leiding over het team Communicatie bij Voka Oost-Vlaanderen. Hij volgt Jan Van Gyseghem op die als senior writer aan boord blijft en daarnaast als regiodirecteur zal meewerken aan de voorbereiding van de nieuwe Voka hub in Aalst (opening voorjaar 2021).
 

Contactpersoon

Jan Van Gyseghem

Directeur regio Aalst - Communicatie