Skip to main content

Jouw verhaal in beeld - mei

  • 08/03/2022

Veel ondernemers willen er beredeneerd mee bezig zijn, maar bij de start van de verbouwingen aan hun kantoor kennen ze meestal niet alle mogelijkheden. Hetzelfde bij de aanbesteding van een nieuwbouw of industriebouw.

Dit proces vereist de nodige kennis. In het meinummer van ons magazine 'Bedrijvig Limburg' wordt een heel dossier gewijd aan de opportuniteiten en oplossingen van (ver)bouwen bij ondernemingen.

Zet jouw organisatie in de kijker

Bedrijvig Limburg focust iedere maand op enkele hot topics. In mei bevat het magazine een volledig dossier over bouwen, verbouwen en industriebouw. Dat geeft je de kans om jouw bedrijf op een verrassende manier te profileren.

Het magazine is een ideaal kanaal om jouw organisatie, aanpak, product of dienst onder de aandacht te brengen. Je bereikt 5.000 lezers, 12.000 social media-volgers en 25.000 webbezoekers. 

Hoe gaat het praktisch?

Dien jouw aanvraag in vóór 25 maart en bezorg ons jouw kant-en-klare advertentie tegen 11 april. Je kan  daarvoor contact opnemen met onze collega Kristien Put, coördinator Bedrijvig Limburg.

1 pagina advertentie: 1.735 euro exclusief btw 

1 pagina publireportage (inclusief fotoreportage, interview en opmaak): 2.075 euro exclusief btw 

Graag nog meer exposure? 

Wil je een verhaal over een ander thema brengen? Of bekijk je liever een formule met meer opties?

Overweeg extra publiciteit voor jou en je bedrijf!  

Bekijk hier alle mogelijkheden >>

Contactpersoon

Kristien Put

Coördinator Bedrijvig Limburg