Skip to main content
  • Nieuws
  • JongerenKamer wordt Jong Voka en verkiest nieuw bestuur

JongerenKamer wordt Jong Voka en verkiest nieuw bestuur

  • 27/09/2017

Afgelopen dinsdag verkozen de leden van de jongerenafdeling van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland een nieuw bestuur. Andreas Pfeffer volgt Thomas Cols op als voorzitter en Mathias Adriaenssens neemt de rol van secretaris op zich. Michaël Pszenicko blijft ondervoorzitter. Met het aantreden van het nieuwe bestuur werd ook de naam voor de JongerenKamer officieel aangepast naar Jong Voka Antwerpen-Waasland. 

Deze naamsverandering komt er omdat we zo met de hele jongerenwerking binnen het Voka - netwerk onder dezelfde naam naar buiten komen. En dat is goed voor de herkenbaarheid en de aantrekking van ons netwerk’, zegt kersvers voorzitter Andreas Pfeffer.

 

Met de verkiezing van het nieuwe bestuur is Jong Voka Antwerpen-Waasland klaar om de komende drie jaar verder te werken aan haar doelstellingen. ‘We gaan met het nieuwe bestuur zeker verder bouwen aan de weg die we in 2015 zijn ingeslagen om van Jong Voka Antwerpen-Waasland hét meest performante netwerk te maken voor ondernemende jongeren in de regio. We brengen jonge ondernemende professionals samen om ervaringen uit te wisselen en hen te helpen bij het uitbreiden van hun professioneel netwerk. Onze events bestaan niet enkel uit het klassieke 'netwerken' maar we proberen ook nieuwe inzichten en kennis mee te geven’, aldus Andreas Pfeffer.

 

Ook Ellen Saveniers, Bert Kathagen, Bart Massin, Ben Van Gils en Ann Geerts maken deel uit van het nieuwe bestuur van Jong Voka Antwerpen-Waasland.

 

Aansluitend op de verkiezingen organiseerde Jong Voka ook meteen een eerste netwerkevent. Gastspreker was Christian Van Thillo, CEO van de Persgroep. Hij blikte terug op zijn zevenentwintigjarige carrière waarin de Persgroep evolueerde tot een internationale onderneming met vestigingen in België, Nederland en Denemarken. De visie van Van Thillo op de toekomst van zijn sector, de marketingevolutie, churn management en het belang van big data  kon op grote belangstelling rekenen.

 

Jong Voka is een netwerk van Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland gericht op ondernemende jongeren onder de 40 jaar. Een bedrijf dat lid is van Voka - Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland kan gratis ondernemende jongeren onder de 40 jaar als lid inschrijven van deze jongerenwerking.

Contactpersoon

Ann Geerts

Manager Netwerkactiviteiten

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Gosselin
Welt white paper