Skip to main content
  • Nieuws
  • Jonge durvers gezocht voor tweede uitgave Gen Z Award

Jonge durvers gezocht voor tweede uitgave Gen Z Award

  • 29/11/2019

Jong Voka Limburg pakt ook dit jaar uit met zijn Jong Voka GenZ Award, een wedstrijd voor ondernemende studenten. Geen gewone wedstrijd, dit is het echte werk. De hoofdprijs is namelijk €25.000 waard: €15.000 harde cash en voor €10.000 aan kwalitatieve opleidingen aan de KamerAcademie van Voka - KvK Limburg.

Never change a winning team

De jonge durvers worden gezocht onder de studenten van Hogeschool PXL en UHasselt. In de editie van 2019 gingen de studenten Thibaut Santermans (UHasselt) en Bernard Schiepers (Hogeschool PXL) naar huis met de eerste Jong Voka Gen Z Award. Zij bouwden de sterkste businesscase voor hun startersidee Salivaid, een app die aan de hand van speeksel een gepersonaliseerd gezondheidsprofiel opstelt. Benieuwd welk idee of welk team dit jaar de professionele jury kan begeesteren.

Winnen is altijd belangrijker dan meedoen

Behalve voor de Jong Voka GenZ Award. Deelnemers kunnen de €25.000 pakken; je kunnen ernaast pakken. Maar alle deelnemers zijn in ieder geval altijd een onschatbare ervaring rijker: ze stellen een business plan op en kunnen ‘pitchen’ voor een jury.  De winnaar en genomineerden zullen op 7 mei 2020 op het podium staan in de Versuz.

De Jong Voka GenZ Award is een initiatief van Jong Voka Limburg in samenwerking met Hogeschool PXL, Universiteit Hasselt en KBC & Start it @ KBC.

Meer info en inschrijvingen?

Contactpersoon

Laurens Kuijpers

Coördinator Jong Voka Limburg