Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Jong Voka en Vlajo stimuleren ondernemerschap met Ondernemers voor de Klas

Jong Voka en Vlajo stimuleren ondernemerschap met Ondernemers voor de Klas

  • 07/07/2021

Voka zet haar jarenlang partnership met Vlajo voort en wordt met Jong Voka de nieuwe projectpartner van Ondernemers voor de Klas.

"Vlajo en Jong Voka hebben elkaar zeker gevonden in een gezamenlijke missie om de ondernemerszin bij jongeren in Vlaanderen aan te wakkeren. We waarderen dat Voka mee wil schrijven aan dit succesvolle Ondernemers voor de Klas-verhaal en zijn ervan overtuigd dat we samen met Jong Voka het Ondernemers voor de Klas-verhaal enkel maar kunnen versterken”, aldus Peter Coenen, directeur van Vlajo. 

Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder van Voka, is verheugd over de nieuwe samenwerking:

Gepassioneerde jonge ondernemers die hun verhaal vertellen voor de klas, dat is de beste manier om ondernemerschap bij jongeren te stimuleren.

Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder

Ieder jaar staan ruim 450 ondernemers en bedrijfsleiders in heel Vlaanderen voor de klas. Zij leren scholieren uit het secundair en hoger onderwijs wat ondernemen en werken in het bedrijfsleven is. Tijdens een gastles delen de ondernemers hun ervaring, passie en energie. Andersom krijgen zij de kans om de generatie die morgen bij hen komt solliciteren te leren kennen.  

Met Ondernemers voor de Klas wil Vlajo een positieve beeldvorming over het bedrijfsleven creëren én ondernemingszin bij de jongeren aanwakkeren. Jong Voka zet hier graag de schouders mee onder, want “het begint met inspiratie en motivatie. En als je gemotiveerd bent, kan je alles!” volgens Bénédicte Soenen, Jong Voka’s kersverse voorzitter.

Wil je meer informatie? Of interesse om zelf voor de klas te staan? 

>> www.voka.be/jongvoka/ondernemers-voor-de-klas

Contactpersoon

Kim Gabriëls

Projectmanager Internationaal Ondernemen & Jong Voka

imu - vzw - recupel
imu - vzw - salesforce
imu - vzw - headoffice
imu - vzw - Recupel