Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Jong Voka en Stamgasten: invloedrijke sprekers aan het woord op café

Jong Voka en Stamgasten: invloedrijke sprekers aan het woord op café

  • 24/05/2022

Stamgasten is één van de vele initiatieven van Jong Voka. Jong Voka Oost-Vlaanderen, een team van vijf enthousiaste collega’s (Hilde Schuddinck, Sophia De Bruyne, Elise Van de Velde, Simon Brouckaert en  Jensen Vercamer) ondersteunt  de ontwikkeling van jonge ondernemers en helpt hen groeien. 
De meest geniale ideeën ontstaan tussen pot en pint. Die ongeschreven wet brengt Jong Voka in de praktijk tijdens Stamgasten, een initiatief waarbij vijf ervaren ondernemers aan de toog vertellen over hun carrièrepad
 

foto

Op 24 mei zijn de bruisende cafés Morris en Dragòn het decor voor getuigenissen van ondernemers die hun verhaal vertellen aan een jong en geïnteresseerd publiek. 

Julie D’Heygere bijt de spits af. Zij brengt met think tomato Belgische tomatensaus op de markt. Tibbe Verschaffel neemt je mee in zijn verhaal rond WONDR en Planet B, twee bedrijven die zero waste producten maken. Nicolas Van Hoorde komt vertellen over zijn revolutionaire app Delta, die alle investeringen bundelt op één plek. Pieterjan Nuitten dompelt je onder in de wondere wereld van JIMS Fitness. En niemand minder dan Nele Van Damme sluit de avond af met haar verhaal over hoe ze met Upgrade Estate duurzame huisvesting creëert voor young professionals en studenten met de focus op verbinding. 

Tijdens het evenement is er een sterke focus op netwerken. Want wie weet zit jouw toekomstige vennoot wel in het publiek. Met Stamgasten probeert Jong Voka studenten met goesting voor ondernemen een laatste duwtje in de goede richting te geven. 

Elise Van de Velde stond in voor de organisatie: “Er komt heel wat kijken bij de organisatie voor Stamgasten, maar door de fijne samenwerking binnen het hele team Jong Ondernemen liep alles zeer vlot. Dankzij een vlotte communicatie wisten we heel wat deelnemers te enthousiasmeren voor het event. Daarnaast was het vooral aangenaam om te zien dat heel wat ervaren ondernemers graag hun verhaal willen delen met jonge ondernemers.”