Skip to main content
  • Nieuws
  • John Gijbels (Euro Gijbels) zet kennis uit Plato-traject om in de praktijk

John Gijbels (Euro Gijbels) zet kennis uit Plato-traject om in de praktijk

  • 03/09/2018

Als Platonist leer je bij over klanttevredenheid, supply chain en e-commerce. John Gijbels (Euro Gijbels) paste zijn opgedane kennis toe met zijn verse groentenboxen, geleverd in jouw supermarkt. 

Euro gijbels

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plato, een traject van Voka, ondersteunt al meer dan 25 jaar bedrijfsleiders en verantwoordelijken in hun persoonlijke ontwikkeling en groei van hun bedrijf. Plato laat je toe om ervaring te delen met anderen, kennis op te doen over diverse topics en je netwerk uit te breiden. 

Eén van onze deelnemers John Gijbels van Euro Gijbels uit Geel wist de kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn Plato-traject perfect om te zetten in de praktijk en introduceerde groenten- en fruitboxen die de consument in de supermarkt kan afhalen. Vandaag is Euro Gijbels meer dan een groothandel in groenten en fruit. Het zet in op continue innovatie, klanttevredenheid en e-commerce.

Ben je zelf geïnteresseerd in Plato en ben je benieuwd of Plato jou en jouw bedrijf ook kan laten groeien? Schrijf je dan in voor één van onze nieuwe trajecten vanaf dit najaar! Er starten heel wat nieuwe trajecten eind september en in de loop van oktober!

Meer informatie

Meer info over de trajecten die dit najaar in Mechelen of de Kempen opstarten: klik hier.

Of neem rechtstreeks contact op met onze Plato-coördinatoren:

 

PlatoAgentschap Innoveren & Ondernemen

Contactpersoon

Elien Vingerhoets

Plato coördinator

Advertentie Vermant - mei