Skip to main content
  • Nieuws
  • Johan Maesen wordt aanspreekpunt in Noord-Limburg

Johan Maesen wordt aanspreekpunt in Noord-Limburg

  • 06/04/2018

Voka – Kamer van Koophandel Limburg trekt naar het Noorden. De exacte locatie wordt deze maand bekend gemaakt. Wat wel al vast staat is dat Johan Maesen uit Neerpelt de nieuwe regioverantwoordelijke voor Noord-Limburg zal worden.  Johan Maesen is op dit ogenblik algemeen directeur van Toerisme Lommel.

maesen web
"Met Johan Maesen kunnen we de Noord-Limburgse
ondernemingen nog meer ondersteunen."

Johan Maesen (1978) is een geboren en getogen Noord-Limburger. Na zijn studies sportmanagement werkte hij bij Sporta, het familiebedrijf Jezet Seating en sinds 2015 als algemeen directeur Toerisme Lommel. Hij zal vanaf 14 mei  de belangen van de Noord-Limburgse ondernemers verdedigen.

Vaste stek

‘Als werkgeversorganisatie blijven we op alle mogelijke niveaus druk uitoefenen om snel tot een oplossing te komen voor de Noord-Zuid’, stelt gedelegeerd bestuurder Voka – Kamer van Koophandel Johann Leten. 

‘Maar we willen onze leden-ondernemers daar ondertussen niet in de kou laten zitten. Ze worden al bijna 50 jaar gesust met plannen, studies en beloftes. Daarom hebben we beslist dat we als Voka – Kamer van Koophandel Limburg in 2018 een vaste stek in het Noorden van Limburg gaan bemannen. Noord-Limburg is voor onze provincie een belangrijke groeipool. We willen er kort bij onze leden-ondernemers zijn en hen ondersteunen op alle vlakken.’

Voka-ambassadeurs

Johann Leten: ‘In elke Limburgse gemeente hebben we bovendien een Voka-ambassadeur. Dit is een ondernemer die constant de brug tussen het bestuur, de ondernemers en Voka – Kamer van Koophandel Limburg legt. Door onze aanwezigheid in het Noorden willen we nog korter op de bal spelen en inspelen op de plaatselijke noden.’

‘We zijn heel blij dat we, na een uitgebreide consultatie- en sollicitatieprocedure, samen met Johan Maesen de Noord-Limburgse ondernemingen nog meer ondersteuning en hulp kunnen bieden.