Skip to main content
  • Nieuws
  • Jennifer Thys, nieuwe communicatiemedewerker bij Voka - KvK Mechelen-Kempen

Jennifer Thys, nieuwe communicatiemedewerker bij Voka - KvK Mechelen-Kempen

  • 17/12/2019

Vanaf januari zal Jennifer Thys als communicatiemedewerker starten bij Voka - KvK Mechelen-Kempen. Ze vervangt Karen Van Cauwenbergh, die na vijf jaar bij Voka een nieuwe uitdaging aangaat. 

De 21-jarige Jennifer Thys studeerde digitale marketing aan de Artesis Plantijn Hogeschool in Antwerpen. Nadat ze eerder dit jaar afstudeerde, startte ze in oktober 2019 bij Voka - KvK Mechelen-Kempen als administratief medewerker. Vanaf januari zal ze als communicatiemedewerker het communicatieteam versterken. 

Jennifer is alvast heel enthousiast om deze rol op zich te nemen: "Ik verwacht een hele boeiende, gevarieerde functie waarin ik veel zal bijleren."

Gebeten door communicatie

Het leukste aan communicatie? Dat is volgens Jennifer het creatief kunnen bezig zijn en de veelzijdigheid:

"Ik hou me graag bezig met het ontwerpen van brochures, visuals, banners, … Ook fotografie en het bewerken van beelden boeit mij. Ook webdesign vind ik erg interessant. Zo heb ik een website gemaakt voor het bedrijf van mijn papa, namelijk, JTC Scooters. Ik vond het erg leuk hiermee bezig te zijn. Voorts vind ik sociale media erg boeiend. Zelf ben ik erg actief op Instagram en ik beheer ook de bedrijfspagina op Instagram en Facebook van JTC Scooters."

Na de uren

Na mijn werkuren doe ik een thuisstudie bij het Centrum van Afstandsonderwijs. Ik ben momenteel bezig met de opleiding Webdesign. Ik heb besloten deze opleiding te doen omdat ik mijn vaardigheden in Webdesign zou willen verbeteren. Zelf hou ik ervan om bezig te blijven en om dingen bij te leren.

Naast een hart voor communicatie, houdt Jennifer van koken, lezen, zwemmen, fotografie, reizen en mode. 

Nieuwe uitdaging voor Karen Van Cauwenbergh

Jennifer vervangt binnen het communicatieteam Karen Van Cauwenbergh. Karen verlaat na vijf jaar Voka en gaat aan de slag als Senior Marketing en Communications Officer bij Deloitte. We wensen haar veel succes!

Advertentie Vermant - mei