Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Jarig Elentee nodigt uit op bedrijfsbezoek
Elentee
  • 18/04/2017

Jarig Elentee nodigt uit op bedrijfsbezoek

Het Lokale Ondernemersnetwerk Zuiderkempen sluit op vrijdag 12 mei de werkweek vanaf 17 u. af met een gratis bij te wonen bedrijfsbezoek bij de firma Elentee. Ter gelegenheid van de vijftiende verjaardag van het bedrijf geeft zaakvoerder Thomas Segers de aanwezigen graag een rondleiding met toelichting.

Benieuwd naar hoe interieurs tot stand komen en wat de laatste trends op afwerkingsvlak zijn? Kom dan op vrijdag 15 mei zeker mee een blik achter de schermen van Elentee werpen. Schilderwerk en pistoolschilderwerk lopen als een rode draad door de activiteiten van dit modern en polyvalent afwerkingsbedrijf met eigen spuitatelier aan de Heistse Hoekstraat 11b. Door hun visie en vakmanschap tillen Thomas Segers en zijn team de uiteenlopende afwerkingsdomeinen waarin ze actief zijn naar een hoger niveau.
 

elentee

 

Na een rondleiding met de nodige tekst en uitleg heft de zaakvoerder van Elentee dan met de aanwezigen graag het glas op de vijftiende verjaardag van zijn bedrijf. Bij een hapje en een drankje kan er dan nog verder worden nagekaart.

Inschrijven voor dit informele netwerkevent kan tot 12 mei om 14 u. Geïnteresseerde ondernemers mogen uiteraard (nieuwe) collega’s of relaties meebrengen. 

Contactpersoon

Peter Van Doninck

Ondernemingsrelaties

Voka Charter Duurzaam Ondernemen

Als enige Vlaams charter erkend door de VN

Ons aanbod voor uw duurzame ontwikkeling!
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl