Skip to main content
  • Nieuws
  • ING organiseert ‘Food & Agribusiness event ‘Morgen op het menu’

ING organiseert ‘Food & Agribusiness event ‘Morgen op het menu’

  • 15/10/2019

Op donderdag 7 november kan je vanaf 18.00 u. bij Frisomat Innovation Center in Wijnegem terecht voor het ING Food & Agribusiness event: ‘Morgen op het menu’. Dit event is het 3e event in een reeks van drie evenementen voor ondernemers in het brede Food en & Agri netwerk.

‘Morgen op het Menu?’ werd in 2019 gelanceerd en is een project van ING. “Smart" en "conscious": die sleutelbegrippen vormen de kiem voor de landbouw- en voedingssector van de toekomst.

De voedingsindustrie staat voor een dilemma: enerzijds dringen klanten aan op traceerbaarheid, duurzaamheid, gezondheid en kwaliteit. Anderzijds is er de constante bekommernis om kosten en prijzen te drukken. Het boek “Morgen op het menu” schetst de grote actuele en toekomstige trends in de wereld van de landbouw en de voeding. Dit gebeurt via twee invalshoeken: digitalisering (“smart”-benadering) en duurzaamheid (“conscious”-benadering).

Je ontdekt in het boek hoe die tendensen zich ontplooien op het niveau van de consumptie (“consumer”), de productie en industrie (“factory”) en de landbouw (“farming”). 

Trakteer jezelf op getuigenissen van captains of industry en oprichters van start-ups en proef van de opvattingen van trendwatchers en experten. Ben jij een productiebedrijf in de voedingssector? Kom dan op 7 november naar het ING Food & Agribusiness event en laat je inspireren!

Praktisch

Wanneer: 7 november 2019
Waar: Frisomat Innovation Center - Stokerijstraat 79, 2110 Wijnegem 

Deelnameprijs: GRATIS 

Meer info of inschrijven?

Mail naar Leen Binnemans via leen.binnemans@voka.be 
 

Advertentie Vermant - mei