Skip to main content

Incompany: dé opleiding op maat

  • 27/02/2020

Voka – KvK Limburg houdt de vinger aan de pols in een altijd veranderende markt. Daarom staan we met onze Kameracademie voor je klaar met een kwalitatief opleidingsaanbod!

In company

 

Toch niet gevonden wat je zocht in ons open aanbod? Of hebben meerdere personen binnen jouw bedrijf nood aan dezelfde opleiding? Dan zijn er de incompanyopleidingen: de academie op jouw werkvloer!

  • Opleidingen op maat voor en in jouw bedrijf
  • Ons advies en onze ondersteuning
  • Mogelijkheid tot het gebruik van KMO-portefeuille

In tegenstelling tot ons open opleidingsaanbod, organiseren we incompanyopleidingen specifiek en alleen voor jouw werknemers. Bij het samenstellen van het programma kijken we binnen ons netwerk welke trainer de juiste expertise heeft voor jouw opleidingsvraagstuk.

We luisteren graag naar jouw noden om geheel vrijblijvend een voorstel op maat van jouw bedrijf uit te werken. Van 2 tot 100 deelnemers!

Michèle Martens, coördinator KamerAcademie

Daarnaast onderzoeken we samen welke trainer past binnen jouw bedrijfscultuur en jouw verwachtingen. En als kers op de taart: jij hoeft je niks aan te trekken van alle administratieve rompslomp. Dat doet Voka – KvK Limburg voor jou!

Bovendien is een incompany-opleiding uiterst geschikt wanneer je begeleiding zoekt bij het uitwerken van nieuwe projecten, strategieën of talenten.

Wist je dat … Voka – KvK Limburg in 2018 een totaal van 25 incompanyopleidingen organiseerde? En dat dit cijfer in 2019 verdubbelde tot 50?

Michèle Martens, coördinator KamerAcademie

Graag meer info?

> Contacteer Michèle Martens, +32 11 56 02 51
> www.voka.be/limburg/kameracademie 

Contactpersoon

Michèle Martens

Coördinator Kameracademie

Gosselin
IMU - LOOK&FIN
VZW - Take The Lead
Degroof - Petercam
Welt white paper
Toerisme Limburg
IMU salesforce
VZW - eATA 2021
Ontdek onze vacatures!
IMU - btonic
Plan je bezoek in ons Experience Center!
Proximus
VZW - DigiChambers 2021