Skip to main content
  • Nieuws
  • HR-experten komen samen in nieuwe Plato-groep

HR-experten komen samen in nieuwe Plato-groep

  • 15/05/2017

Aangezien het voor bedrijven goed is om op tijd en stond vernieuwend uit de hoek te komen, kan ook Plato niet achterblijven. Komende zomer lanceert Voka – KvK Mechelen de nieuwe Plato-groep Experten HR.


 

platoweekend
Deze nieuwe Plato-groep wordt op maandag 28 augustus op gang geschoten. Het traject van de groep Experten HR richt zich tot de HR-verantwoordelijken die in een lerend netwerk hun ervaringen en kennis willen delen.

Tijdens dit tweejarig traject komt de groep tienmaal per jaar samen om van gedachten te wisselen over thema’s die de deelnemers bij aanvang van het traject zelf bepalen. Een waaier aan thema’s kan tijdens de twintig sessies aan bod komen. Denk maar aan alternatief verlonen, omgaan met diversiteit op de werkvloer, werving en employer branding, leiderschap of mobiliteit van uw medewerkers. Bij elk aangesneden topic zorgen de begeleidende peters voor bruikbare informatie en deskundige toelichting van een expert ter zake.


Meer weten? Contacteer Mechels Plato-coördinator Alain De Cuyper op 0491 36 91 99.


De Plato-peters en -meters van de toekomstige Plato-groepen zijn onlangs al begonnen met de voorbereiding van de nieuwe jaargang. Hun Plato-weekend vond plaats in Leuven.


In samenwerking met:

PLATO Mechelen      Agentschap Innoveren & Ondernemen

 

Advertentie Vermant - mei