Skip to main content
  • Nieuws
  • Hillview maakt gratis gepersonaliseerde Corona preventie video voor bedrijven

Hillview maakt gratis gepersonaliseerde Corona preventie video voor bedrijven

  • 05/05/2020

Bij de heropstart van bedrijven breken velen het hoofd over hoe ze de veiligheidsmaatregelen op een heldere manier aan hun werknemers kunnen communiceren. Een eenvoudige instructievideo kan daarbij een verhelderende meerwaarde zijn. Limburgse onderneming Hillview, gespecialiseerd in videocontent voor bedrijven, biedt daarom gratis gepersonaliseerde preventie video’s met coronamaatregelen voor bedrijven binnen België aan.

Fases preventievideo Corona

Video als meerwaarde: duidelijke maatregelen

Bij het heropenen van de kantoren en fabrieken is het belangrijk dat iedereen de maatregelen blijft respecteren. Daarom bedacht Hillview een instructievideo die gebaseerd is op de adviezen van de overheid. Dankzij die video kunnen bedrijven de maatregelen duidelijk communiceren bij de heropstart van hun activiteiten. Geanimeerde beelden geven helder weer wat werknemers kunnen doen om de veiligheid van zichzelf en anderen te garanderen.

Het concept

Om die standaardvideo een stuk persoonlijker te maken, werd een simpel concept uitgedacht: op de website van Hillview kan het bedrijf enkele opties aanduiden om de video te personaliseren. Het bedrijf kiest een kleur voor de video, selecteert de gewenste taal en uploadt het logo. Hiermee gaat Hillview aan de slag om gratis een gepersonaliseerde video te maken. Die video kan het bedrijf vervolgens via mail naar alle werknemers verspreiden of projecteren op verschillende schermen binnen het bedrijf. Zo wordt iedere werknemer op elke moment van de dag herinnerd aan de belangrijkste veiligheidsmaatregelen.

Klik voor meer info: https://nl.hillview.be/free-corona-video

Contactpersoon

Laura Richard

Projectmedewerker talent