Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Het nieuwe jaar in met opgefriste Ondernemers
cover_januari2018
  • 10/01/2018

Het nieuwe jaar in met opgefriste Ondernemers

Vanaf dit jaar mogen het 2.800-tal unieke Voka-leden uit de regio Mechelen-Kempen rekenen op dienstverlening door de eengemaakte Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Uiteraard gaat deze vernieuwing samen met een opfrissing van het vertrouwde ledenmagazine Ondernemers.

coverjanu18


Voor de eerste Ondernemers van 2018 gingen we het gesprek aan met Jan Van Eyck, zaakvoerder van de groep Van Eyck uit Kasterlee die succesvol innoveren in de horecasector al 42 jaar in de praktijk weet te brengen.

In het eerste panelgesprek van 2018 staan dan weer een aantal afgevaardigden uit de fleetwereld stil bij de evoluties op vlak van mobiliteit die zich al dan niet doorzetten. 

Neem daarbij onder andere nog een rondvraag bij de voorzitters van de negen Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen over hun verwachtingen voor 2018, een uitgebreid gesprek met Peter Lagey van het nieuwe platform multimodaal Vlaanderen en een terugblik op de Réveillon 2017 en je weet dat er ook deze maand weer heel wat in Ondernemers te ontdekken valt.

 

 

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

DCA keuken
Van Dessel Insurance
DCA tekst
DCA Coraco Interiors
DCA badkamer
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl