Skip to main content
  • Nieuws
  • Herman De Croo (Open Vld) op Voka-Zomerstage bij Christeyns

Herman De Croo (Open Vld) op Voka-Zomerstage bij Christeyns

  • 21/08/2019

Het was een aangename dag dat ik met de topmensen van het bedrijf Christeyns, hoofdaandeelhouders en topverantwoordelijken, een interessante activiteit bezocht: het leveren van de technologie en de producten, de aanwending, de advisering van wat men vroeger zou “droogkuis” hebben genoemd. Het blijkt eenvoudig, maar het is een hele reeks van operaties waar zowel de aard van het te schoonmaken hotellinnen, gespecialiseerde kledij, overbevuilde beschermingskledij, enz., enorm veel technologische verfijning vraagt. Met een bijzondere zin voor marketing en een adviseringsteam van enkele honderden – u leest goed – brengt men nieuwe technologieën aan en levert men de techniek, het product, de aanwending en de verbetering of de optimalisering ervan.

Bij Christeyns heeft men interne begeleiding van de laboratoria, verfijnde marketing en een dataverzameling om ‘u’ tegen te zeggen. Dat maakt van deze wat speciale industriële activiteit een boeiende ontdekkingsreis in het detecteren van het cliënteel, ze overtuigen klant te worden en ze naar noden en mogelijkheden op een optimale afweging prijs/kwaliteit uitstekend te bedienen, te behouden en uit te breiden.

De dispatching van de producten met een, en er kroop veel tijd in, ladingsbrug over de openbare weg naar een uitbestede distributieondernemer, geeft aan hoe industriële processen naar hun uitvinding, verfijning, begeleiding, gesequenteerd worden. Maar ook zoals de tandwielen van een gesofisticeerd radarwerk in elkaar moeten passen. Het uitbesteden van een reeks diensten, bijzonder de distributie, veel minder in de omkaderde begeleiding door de bedrijfsgedelegeerden op het veld, toont aan hoe in wat oudere gebouwen, moderne technologie ruimte en productie excellentie vindt.

Ik werd bijzonder goed ontvangen en een smakelijke maaltijd in het begin van de namiddag reeds liet mij toe nog een aantal puntige vragen te stellen. Het was mijn zoveelste bedrijvenbezoek waar ik positieve interactie van heb ervaren. Het toont aan dat men nooit – ik ben er nu 82 – te oud is om te leren. Wel bedankt aan het team van Christeyns, naam waarvan ik nu goed weet wat hij betekent.

Christeyns
Herman De Croo
Uitleg Vokastage
Vokazomerstage
Zomerstage
Voka stage
Christeyns
Herman De Croo Open Vld

Contactpersoon

IMU - vzw - Mediafin TTL
imu - vzw - Recupel