Skip to main content
  • Nieuws
  • Hans Similon wordt directeur Business Development en Ondernemersrelaties 

Hans Similon wordt directeur Business Development en Ondernemersrelaties 

  • 28/02/2020

Op 9 maart vervoegt Hans Similon het directiecomité van Voka – KvK Limburg. Met zijn ervaring in het starten en laten groeien van ondernemingen, alsook zijn kennis van digitale technologieën en het optimaliseren van klantenervaringen, zal hij de functie van directeur Business Development en Ondernemersrelaties opnemen.

Hans
Hans Similon stond mee aan de start en groei van Mobile Vikings.


Hans Similon heeft een brede ervaring in customer services in verschillende sectoren. Hij heeft ervaring in sales en telecom en stond onder andere mee aan de start en groei van Mobile Vikings, die als eerste telecom operator het concept “community-driven” lanceerde.

"Om onze ambities waar te maken, zochten we een ondernemer met kennis van digitale trends én met ervaring in het bouwen van optimale ledenrelaties"

Na de verkoop van Mobile Vikings aan Medialaan, ondersteunde Hans andere bedrijven op gebied van customer en digital journeys met zijn eigen organisatie NO-ID en werd hij mentor voor startende ondernemers bij Start-It KBC. Ook bij Adecco Group heeft hij projecten aangestuurd rond digitale transformatie en innovatie. In zijn laatste functie bij I3 Technologies lag zijn focus op technologie. Zijn taak bestond eruit om digitalisering te introduceren in de educatieve en de corporate omgeving. 

Ondernemer met kennis

“Voka KvK - Limburg is een gevestigde waarde in Limburg. Wij zijn niet enkel de grootste werkgeversorganisatie in Limburg, maar ook binnen Vlaanderen mogen wij ons fier de koploper noemen. In onze strategie staat customer delight centraal. Daarbovenop heeft onze nieuwe voorzitter Karin Van De Velde vijf werven gelanceerd die onze ambitie voor de toekomst versterken. Om deze ambities waar te kunnen maken, zochten we een ondernemer met kennis van digitale trends én met ervaring in het bouwen van optimale ledenrelaties. Dit om Voka – KvK Limburg en onze Limburgse ondernemers nog verder te brengen in de toekomst”, aldus Johann Leten, gedelegeerd bestuurder Voka – KvK Limburg.

Dominic Schouterden verlaat vandaag Voka- KvK Limburg en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Hij kwam drie jaar geleden aan boord om het team Ondernemersrelaties vorm en structuur te geven en hielp mee aan de groei van Voka – KvK Limburg. De organisatie dankt hem voor zijn inzet van de voorbije jaren en wensen hem veel succes met zijn volgende projecten. 

Circuit Zolder