Skip to main content
  • Nieuws
  • Haal het onderste uit ons nieuwe digitaal platform

Haal het onderste uit ons nieuwe digitaal platform

  • 09/06/2017

Op zo divers mogelijke manieren ondersteuning bieden aan ondernemers: die missie tracht Voka - Kamer van Koophandel Mechelen dag na dag zo goed mogelijk in de praktijk te brengen. In dat licht is onlangs een totaal vernieuwd digitaal platform gelanceerd. Heb je je hierop nog niet geregistreerd? Maak er dan snel even werk van om alle interessante actua, opleidingen en activiteiten op jouw maat te ontdekken!

 

Platform


Een duidelijke structuur en handige filters vormen de ruggengraat van dit digitaal platform, dat je op die manier bij elk bezoek meteen de meest interessante informatie voor jou kan aanreiken.

Om gezochte informatie op jouw maat gepresenteerd te krijgen, vragen we je wel om je aan te melden of te registreren en jouw voorkeuren aan te geven.Heb je al een login bij Voka? De persoonlijke logins op basis van mailadres en een zelfgekozen paswoord blijven bestaan en kunnen ook op dit digitale platform gebruikt worden.

De bedrijfslogins op basis van Voka-lidmaatschapsnummer in combinatie met een niet wijzigbaar paswoord kunnen niet meer worden gebruikt. Deze website wil content op maat tonen, wat alleen maar kan door een persoonlijke login.

Je ondervindt problemen? Lees de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Contactpersoon

Jan Van de Poel

Communicatiemedewerker

Advertentie Vermant - mei