Skip to main content
  • Nieuws
  • Gratis naar Vlaanderens Kerstjumping op openingsdag

Gratis naar Vlaanderens Kerstjumping op openingsdag

  • 18/12/2017

Van dinsdag 26 tot en met zaterdag 30 december is de Mechelse Nekkerhal het toneel van de 37ste editie van Vlaanderens Kerstjumping - Memorial Eric Wauters. Voor geïnteresseerde Voka-leden biedt de organisatie gratis tickets voor het avondprogramma vanaf 19 u. op de openingsdag aan.

jumping
Elk Voka-lid dat een sfeervol avondje op Jumping Mechelen ziet zitten, kan aanspraak maken op maximaal twee gratis tickets (ter waarde van 25 euro per ticket aan de kassa) voor de tweede sessie op dinsdagavond 26 december.

Hiervoor stuur je vóór vrijdag 22 december een mail naar mechelen@voka.be, met vermelding van het aantal tickets dat je graag zou ontvangen (1 of 2 tickets), de bedrijfsnaam en namen (voornaam + familienaam) van elke aanwezige persoon. Deze tickets liggen dan op de openingsavond van Jumping Mechelen klaar aan de ingang.

Toeschouwers kunnen hun wagen parkeren op de parking van dierenpark Planckendael (Leuvensesteenweg). Gebruikmaken van de parking kost 8 euro, inclusief pendeldienst met een bus die toeschouwers van en naar de Nekkerhal brengt. Omstreeks 3.15 u. ’s nachts vertrekt de laatste bus vanaf de Nekkerhal richting Planckendael.

Advertentie Vermant - mei