Skip to main content
Map
  • Nieuws
  • Gluren bij de buren: Bedrijfsbezoeken aan deSter & Special Fruit voor wie een internationaal succesverhaal wil schrijven

Gluren bij de buren: Bedrijfsbezoeken aan deSter & Special Fruit voor wie een internationaal succesverhaal wil schrijven

  • 07/08/2019

Op 24/09/2019 en op 10/10/2019 organiseert Voka - KvK Mechelen-Kempen bedrijfsbezoeken aan deSter en aan Special Fruit. De bezoeken kaderen in het EFRO-project ‘At Anchor in Flanders’ met als doel kmo's nieuwe inzichten te verschaffen op het vlak van internationaal ondernemen, hen te inspireren en eventuele aarzelingen weg te halen.

Beide bedrijven lichten tijdens de bezoeken toe hoe zij hun internationaal verhaal schreven, welke moeilijkheden ze tegenkwamen onderweg en wat de toekomstperspectieven zijn. Aansluitend wordt er een hapje en een drankje aangeboden en is er de gelegenheid tot netwerken. 

deSter

deSter is een toonaangevende ontwikkelaar en producent van innovatieve voedselverpakking en presentatieconcepten voor de luchtvaart, foodservice en voedselverwerkende industrie. Het bedrijf heeft verschillende productie-eenheden en verkoopkantoren in o.a. Hoogstraten, Atlanta, Dubai, Bangkok en Shanghai en levert haar diensten aan onder meer McDonald’s, British Airways, Delta Airlines, Subway en Douwe Egberts. 

Klik hier om je in te schrijven voor het bedrijfsbezoek bij deSter.

Special Fruit

Special Fruit viert volgend jaar haar 30-jarige bestaan en is wereldwijde importeur en producent van een uitgebreid aanbod aan fruit en groenten en weet vanuit haar hoofdzetel in het Kempense Meer klanten te bereiken in maar liefst 28 landen. Het bedrijf groeide gestaag. Wat begon met de import van één luchtvrachtzending aardbeien uit Californië, ontwikkelde zich tot een grote speler op de Europese markt met een vestiging langs de belangrijkste snelweg tussen de Antwerpse haven en deze van Rotterdam. 

Klik hier om je in te schrijven voor het bedrijfsbezoek bij Special Fruit. 

Het aantal deelnemers is beperkt. Snel inschrijven is de boodschap.
 
In samenwerking met

at anchor in flandersAt anchor in flanders EU
 

Contactpersoon

Melissa Dubois

Projectverantwoordelijke Duurzaam ondernemen

Advertentie VanRoey- nov