Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Gloednieuw platform verzamelt alle events rond internationaal ondernemen
veroverdewereld
  • 10/04/2019

Gloednieuw platform verzamelt alle events rond internationaal ondernemen

Samen veroveren we de wereld. Denk jij aan exporteren of internationaliseren? Dan is er goed nieuws. Organisaties die internationaal ondernemen in Vlaanderen bevorderen, sloegen de handen in elkaar. Een gloednieuw en uniek online platform, www.veroverdewereld.be, zag het licht. Je vindt er een overzicht van alle events rond internationaal ondernemen. 

Verover de wereld visual

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op Verover de wereld krijg je het meest uitgebreide overzicht van alle events rond internationaal ondernemen. Een handige kalender vol groepszakenreizen, opleidingen, standen op professionele beurzen, netwerkmomenten met buitenlandse aankopers, infosessies, enzovoort.

Filter op de exportlanden en sectoren van jouw keuze en vind de geschikte events om jouw buitenlandse ambities waar te maken.

Benieuwd?

Verover de Wereld met Voka, Flanders Investment & Trade en alle partners!

Ga naar www.veroverdewereld.be en ontdek alle acties en events waarmee jouw bedrijf kan scoren in het buitenland. 

Samenwerking

Verover De Wereld is een realisatie van Flanders Investment & Trade in samenwerking met haar structurele partners en organisaties die internationaal ondernemen in Vlaanderen bevorderen.
 
Het project is tot stand gekomen in het kader van de internationaliseringsstrategie Vlaanderen Versnelt!, in nauwe samenwerking met het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen,  onder het goedkeurend oog van Vlaams minister-president Geert Bourgeois en met de steun van het Europese Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) en het Hermesfonds.

At Anchor in Flanders euAt Anchor in Flanders logo efro en vlaio
 

Contactpersoon

Petra Van Bouwelen

International Business Development Manager

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl