Skip to main content
  • Nieuws
  • Gezocht: vier straffe collega's met een hart voor ondernemen...

Gezocht: vier straffe collega's met een hart voor ondernemen...

  • 04/11/2020

Maak jij binnenkort deel uit van ons Voka-team? Onze Kamer groeit en daarom zijn we op zoek naar vier nieuwe collega's.  Ontdek hier welke nieuwe uitdagingen op jou liggen te wachten...

Adviseur onderwijs & arbeidsmarkt

Bouw jij mee aan de brug tussen het onderwijs en het bedrijfsleven? Denk jij wel eens na over de arbeidsmarkt van de toekomst? Als adviseur onderwijs en arbeidsmarkt geef je onze leden-ondernemingen eerstelijnsadvies omtrent HR- en onderwijstopics. Je gelooft sterk in de kracht van duaal leren, want jij zal onze lerende netwerken hieromtrent coördineren. Je bouwt in deze functie aan een netwerk van contacten bij Limburgse ondernemers, onderwijsinstellingen en overheden.

Geprikkeld door deze vacature? Lees meer en solliciteer online!

Coördinator KamerAcademie

Jaarlijks organiseren we meer dan 300 opleidingen voor ondernemers én medewerkers, gebundeld door ons opleidingscentrum KamerAcademie. Ben jij commercieel ingesteld en heb je een passie voor talentontwikkeling binnen het Limburgse bedrijfsleven? In deze job ben jij verantwoordelijk voor het coördineren en commercialiseren van onze opleidingskalender.

Een boeiende job in een groeiende organisatie? Klik hier voor meer info en solliciteer online! 

Coördinator ledencontacten

Ben jij een commercieel talent met een passie voor Limburgs ondernemerschap? Als coördinator ledencontacten gaat geen enkele commerciële actie aan jou voorbij. Jij bepaalt de juiste doelgroepen voor onze diensten aan ondernemingen. Daarnaast zorg je voor de coördinatie en opvolging van alle belacties?

Is organiseren jouw tweede naam? Aarzel dan niet en sollicteer vandaag nog voor deze vacature!

Junior adviseur arbeidsmarkt (tijdelijk)

Je geeft aan onze leden-ondernemingen eerstelijnsadvies over HR-topics en coördineert projecten inzake arbeidsmarkt. Daarnaast buig je je ook over de praktische en administratieve opvolging van jouw projecten.

Op zoek naar een tijdelijke uitdaging? Solliciteer nu!

Aan de slag bij Voka - Kamer van Koophandel Limburg?

Voka vertegenwoordigt meer dan 18.000 ondernemingen, goed voor meer dan 65% procent van de private werkgelegenheid in Vlaanderen en Brussel. 18.000 ondernemingen, dat zijn 18.000 verhalen van mensen die gepassioneerd bezig zijn met hun zaak en die zorgen voor zo’n 70% van de toegevoegde waarde in Vlaanderen.

Ondertussen telt onze Kamer 68 collega’s, allemaal met een hart voor ondernemen. Je komt terecht in een jong, dynamisch team waar je jouw creatieve ei kwijt kan. Wil jij deel uit maken van een organisatie met doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan snel!

Klik hier om te solliciteren voor de gewenste vacature

Dit is wat Voka - KvK Limburg jou te bieden heeft...

  • 3 verschillende locaties om te werken
  • 3.135 leden-ondernemingen in Limburg
  • 68 nieuwe toffe collega's!
Jouw foto hier?

 

Contactpersonen

Ellen Requilé

Office manager

HR

Jessica Bortels

Projectmedewerker backoffice