Skip to main content
  • Nieuws
  • Gerrit Creemers (Limelight): “De kunst van vallen en opstaan”

Gerrit Creemers (Limelight): “De kunst van vallen en opstaan”

  • 26/05/2021

Drie starters vertellen alles over hun parcours. Ben jij ook een ondernemer met ambitie?  Schrijf je in voor hét inspiratie-event  START op 27 mei.

Limelight
"Wil je een toekomst gericht bedrijf uitbouwen, dan moet je je medewerkers duurzame uitdagingen geven."


Gerrit Creemers van videoproductiehuis Limelight is sinds vorig jaar lid van het startersnetwerk Bryo. Zijn motivatie? “Je kan met hart en ziel in je onderneming werken, maar daar mag het niet bij blijven, je moet ook aan je zaak bouwen.” Het groeitraject voor zijn bedrijf is ambitieus. Met zijn passie voor video en animatie ondersteunt hij zijn klanten maximaal. “In een gezonde communicatiemix kan bewegend beeld niet meer ontbreken. Eerst creëren we, samen met de klant, een duidelijk objectief. Dan bepalen we hoe we dat met beelden gaan invullen. Die werkwijze is erg belangrijk, alleen zo kunnen we achteraf nagaan of het doel werd behaald. Want een video zonder kijkcijfers is natuurlijk waardeloos.”

"Een toekomst- gericht bedrijf  uitbouwen? Geef je medewerkers duurzame uitdagingen"

Gerrit begon als freelancer en leerde op die manier heel wat klanten kennen. “Die relaties zorgden voor mooie referenties en nieuwe opdrachten. Helpende handen waren nodig. Nu werken we al met een team van vier. De uitdaging voor mij als starter? People management en coaching. Wil je een toekomst gericht bedrijf uitbouwen, dan moet je je medewerkers duurzame uitdagingen geven. Met een toekomstperspectief en een correct loonbeleid. Een degelijk hr-beleid vergt specifieke skills.”

“Along the way ondervond ik dat ik als ondernemer nog fundamentele kennis miste. Zo kwam ik in contact met Bryo Start-Up. Dankzij interessante sprekers en collega-ondernemers deed ik heel wat nieuwe kennis op. We hebben nu een heel sterk team. De toekomst van Limelight ziet er goed uit. Mijn rol is die van coach en ‘duwer’ om samen met onze ploeg de uitdagingen waar te maken. En ja, ik kies opnieuw voor begeleiding op maat via Bryo Scale-Up en kijk uit naar de volgende fase.”

 

Wil je als starter een boost krijgen of geïnspireerd worden als ondernemer?

Tijdens het online inspiratie-event START ontdek je de kunst van vallen, opstaan en ondernemen. Laat je inspireren door vier straffe getuigenissen en het verhaal van keynote speaker Louis Jonckheere van Showpad. Meer info >>

Ben je een startende ondernemer, maar heb je nog wat vragen of heb je nood aan begeleiding? Leer dan onze starterswerking kennen!

<< Neem hier een kijkje! 

Contactpersoon

Joeri Stoop

Senior adviseur eigenaars-ondernemers

Artikel uit publicatie