Skip to main content
  • Nieuws
  • Genomineerden Excellente Ondernemingen 2017 bekend

Genomineerden Excellente Ondernemingen 2017 bekend

  • 19/09/2017

Op 25 oktober zetten we opnieuw enkele opmerkelijke bedrijven in de spotlight. Wie zijn de genomineerden? 

Drie jonge starters strijden voor de titel van ‘Meest Beloftevolle Starter 2017’: Lemon Companies, Lies Mertens en Summer Bash. U bepaalt samen met de jury wie van hen de felbegeerde award in de wacht sleept. Surf naar www.beloftevollestarter.be, maak kennis met deze startende ondernemers en stem op uw favoriet.

 

Steve Van Avermaet van transportspecialist DTM, Sandra Peeters van hr-expert Seven Miles of Marleen Demeyer van Stoopen & Meeüs, specialist in kleurpigmenten en minerale afwerkingen van muren en vloeren, neemt de award voor de Antwerpse ‘PLATO-ambassadeur 2017’ in ontvangst. Zij werden geselecteerd op basis van hun uitmuntend engagement voor PLATO. Ook u kan voor een van hen een stem uitbrengen.

 

Van een bedrijf kunnen we al bekendmaken dat zij in de bloemetjes gezet worden. Stevens Hout ontvangt dit jaar de ‘Lifetime Achievement Award’. Al meer dan 100 jaar is de familie Stevens actief in de houtsector. Het bedrijf wordt momenteel geleid door de 4de generatie terwijl de 5de generatie ook reeds meedraait in de dagelijkse leiding van het bedrijf. Het is een Antwerps bedrijf met een rijke familietraditie en bekende naam in de houtsector.

 

Ten slotte dingen nog drie ondernemingen naar de titel van ‘Excellente Onderneming 2017’. Deze bedrijven werden genomineerd op basis van hun groeitraject dat zij hebben afgelegd tijdens de drie laatst gerapporteerde balansjaren. Trilations is een internationaal adviesbureau die haar klanten helpt om beter inzicht te krijgen in de markt, de positie van het bedrijf en haar producten om samen een succesvolle strategie te definiëren en te implementeren. Quality by Design is een internationaal adviesbureau dat zich toelegt op bedrijven binnen de life-sciences, cosmetica en health-care sectoren. Histogenex is een globale speler in het onderzoek naar nieuwe kankermedicijnen via klinische studies.  

 

Benieuwd wie uiteindelijk de award in de wacht sleept? Schrijf u dan gratis in op www.eo2017.be

Contactpersoon

Ina Veeckman

Senior coördinator netwerkactiviteiten

AW_Welt Whitepaper Inclusieve leidinggevende
Welt white paper
Gosselin