Skip to main content
  • Nieuws
  • Fotoverslag Voorjaarshappening LON Voka Kempen Zuid

Fotoverslag Voorjaarshappening LON Voka Kempen Zuid

  • 27/02/2019

Op 21 februari verzamelden iets meer dan 250 collega-ondernemers voor de Voorjaarshappening van Lokaal Ondernemersnetwerk Voka Kempen Zuid, één van de negen Lokale Ondernemersnetwerken van Voka - KvK Mechelen-Kempen. Het werd een geslaagd netwerkmoment met contacten uit de regio's Geel, Laakdal, Meerhout, Olen, Westerlo, Herselt en Hulshout.  

Ook al scheen de zon de voorbije dagen al volop en stegen de temperaturen al aardig de hoogte in, het is officieel nog een maandje wachten vooraleer de lente officieel in het land is. Het bestuur van Lokaal Ondernemersnetwerk Voka Kempen Zuid trapte tijdens haar Voorjaarshappening op 21 februari alvast de lente, een maandje vroeger, op gang.  

Aanwezigen konden kennismaken met Voka en de pijlers waarop ingezet wordt in de aanloop van de verkiezingen met een kort filmpje. Met de aanwezigheid van eventpartner BMW Sneyers uit Herentals en Mark Pecqueur, expert autotechnologie aan de Thomas More Hogeschool in Geel, stond de avond ook wel in het teken van autotechnologie. De nieuwe BMW 3  werd voorgesteld en er konden 10 aanwezigen kans maken op een testweekend met de BMW 3. Benieuwd wie de gelukkige winnaars zullen zijn! Mark Pecqueur gaf zijn visie op auto’s en energie van de toekomst. Tot slot werd er naar hartenlust genetwerkt met een hapje en drankje.

Bekijk hier de foto's

In samenwerking met

Lon zuidBMW Sneyers


 

Contactpersoon

Katty Geeraerts

Ondernemingsrelaties

Advertentie Vermant - mei