Skip to main content
  • Nieuws
  • Fotoverslag: VokaMatch 28 maart bij De Ceuster Meststoffen in Grobbendonk

Fotoverslag: VokaMatch 28 maart bij De Ceuster Meststoffen in Grobbendonk

  • 10/04/2019

Op 28 maart vond de VokaMatch plaats van Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen. Gastheer De Ceuster Meststoffen uit Grobbendonk zette voor de gelegenheid de deuren van zijn nieuwe vestiging voor ons open. Met een volledig volzette editie, werd het een avond vol fijne babbels en nieuwe contacten. 

Naast gezellig netwerken konden de aanwezigen ook in primeur kennismaken met de nieuwe lokale werking. Een nieuwe directe hulplijn voor ondernemers, een volledig nieuw innovatief dienstenpakket én een nieuwe naam voor een sterkere lokale werking. Zo zet Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen ‘the next step’ voor ondernemers. “Zo zullen ze de échte meerwaarde van Voka nog meer ervaren”, zegt gedelegeerd bestuurder Tom Laveren. Hij stelde op 28 maart de nieuwe aanpak voor aan 240 ondernemers op VokaMatch.

Tom Laveren is sinds maart de nieuwe gedelegeerd bestuurder van Voka - KvK Mechelen-Kempen. Op VokaMatch, het eerste grote netwerkevent van de Kamer in 2019 bij DCM in Grobbendonk, deed hij de nieuwe werking uit de doeken. “We gaan onze lokale werking verder uitbouwen. Het opzet is om meer ondernemers te bereiken. Dat doen we met een nieuwe naam: Voka Lokaal. Het is de opvolger van de Lokale Ondernemersnetwerken (LON’s). Er blijven er negen bestaan: Voka Lokaal Kempen Noord, Voka Lokaal Mechelen, …” Die negen afdelingen krijgen ook ambassadeurs. Zij moeten meer ondernemers in hun regio betrekken bij de werking van Voka - KvK Mechelen-Kempen.” 

Keynote Florence Pérèz sloot de avond af en liet ons stilstaan bij de 'connectiviteitsparadox'. Onze digitale verslaving is zo ernstig geworden dat je vaker iemand naar zijn telefoon ziet kijken terwijl je deze kruist dan oogcontact te maken of een glimlach te delen. "We are the disconnected connected"; losgekoppeld van de ervaring, het nu-moment, van onszelf en de mensen om ons heen maar voortdurend verbonden met de wereld daarbuiten. 

Bekijk het fotoverslag hier

 

In samenwerking met

SD WorxMensuraProximus logoing

 

 

 

pflVan Houdt

 

 

 

De Ceuster Meststoffen

Contactpersoon

Christine Vos

Coördinator events

Ontdek onze vacatures!
De nieuwe Kia EV6 nu bij Kia Vermant
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx