Skip to main content
  • Nieuws
  • Film promoot economische kracht van 'Land of Rivers'

Film promoot economische kracht van 'Land of Rivers'

  • 28/11/2016

Nieuwe internationale investeerders aantrekken en tegelijk reeds hier aanwezige bedrijven herinneren aan de duidelijke troeven van het arrondissement Mechelen op vlak van wonen, werken, studeren én investeren. Met dat doel heeft Voka – Kamer van Koophandel Mechelen, met steun van de provincie Antwerpen en de streekwerking, een profileringsfilm over de regio Rivierenland gelanceerd.

De aanwezigheid van vestigingen van diverse multinationals en tal van grote bedrijven onderstreept dat het arrondissement Mechelen niet alleen geografisch gezien een prominente rol in de Vlaamse economische ruit heeft. Maar het vergt voortdurend inspanningen om die sterke economische positie van de Mechelse regio op z’n minst te consolideren en liefst nog duurzaam te versterken.

Vanuit die insteek hebben Voka – Kamer van Koophandel Mechelen en de provincie Antwerpen de krachten gebundeld voor het uitwerken van de profileringsfilm 'Land of Rivers'. Niet alleen zoomt deze film in op de ontegensprekelijke sterktes die bijdragen aan de economische slagkracht van Vlaanderen en het arrondissement Mechelen in het bijzonder. Daarnaast brengt die enkele aspecten in beeld die van het Mechelse arrondissement een uitgelezen plaats om te wonen, studeren, werken, kortom te leven maken.

Advertentie Vermant - mei