Skip to main content
  • Nieuws
  • Fietsen tussen economisch erfgoed en springlevende ondernemingen van nu

Fietsen tussen economisch erfgoed en springlevende ondernemingen van nu

  • 08/03/2018

Na de succesvolle eerste Econotoer in Dendermonde in 2017, organiseert Voka op zaterdag 21 april een tweede uitgave in Wetteren-Wichelen. Deze Econotoer verbindt bedrijven van nu en waardevol industrieel erfgoed van toen via een originele fietstocht.

Econotoer

Bedrijven van nu en waardevol industrieel erfgoed van toen: ze maken integraal deel uit van onze leefomgeving. Toch blijft veel van dit ‘actieve’ patrimonium voor velen vrij onbekend. De Econotoer verbindt al deze elementen via een originele fietstocht die je langs mooie plekjes brengt en tegelijk heel wat laat opsteken over dynamische bedrijven in een ondernemende regio!

Na de succesvolle eerste Econotoer in Dendermonde in 2017, organiseert Voka op zaterdag 21 april een tweede uitgave in Wetteren-Wichelen. Deelnemers kunnen kiezen voor een korte (+/- 20 km) of een lange fietslus (+/- 30km). Op de route krijgen zij de mogelijkheid halt te houden bij vijf actieve en dynamische bedrijven: Fisheye, Smartphoto, Objective International, Mr. Mallo en Van de Velde. Onderweg worden ook een aantal historische plekken van economisch belang aangedaan.

Iedereen is van harte welkom om de fietsroute te rijden. Deelnemen is bovendien volledig gratis! Econotoer is een prima gelegenheid voor een fitte en ontspannen, boeiende teambuilding voor bedrijven!

Voor meer info en voor inschrijvingen (verplicht!) kan u terecht op econotoer@voka.be of telefonisch op het nummer: 0497 52 28 07.

Op 3 juni doet de Econotoer Aalst aan.

 

Econotoer partners


 

Het antwoord zit in ons netwerk!

Eerstelijnsadvies voor uw bedrijf? Onze leden, partners en experts helpen u graag verder!

Stel uw vraag ViaVoka