Skip to main content
  • Home
  • Nieuws
  • Familiebedrijf Emergo Group derde kanshebber op Prijs Ondernemen 2020
Emergo Group
  • 09/06/2020

Familiebedrijf Emergo Group derde kanshebber op Prijs Ondernemen 2020

Familiebedrijf Emergo Group uit Puurs – betrokken bij de bouw van bruggen, torens en sportstadia - is als derde bedrijf genomineerd voor de Prijs Ondernemen 2020. Met die prijs erkent Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen de durf, ambitie, visie en het beleid van ondernemers in de regio. Emergo Group vertegenwoordigt Voka Lokaal Klein-Brabant/Vaartland. De ondernemersfamilie De Neef werd compleet verrast. 

Emergo Group

Emergo Group is na PFL en BelOrta, het derde bedrijf dat Voka bekend maakt in de race naar dé Prijs Ondernemen 2020. Op 17 september strijden negen bedrijven – één uit elke Voka Lokaal-afdeling, voor die erkenning.

Maar al één prijs is binnen voor Emergo Group, specialist in onder andere grote metaalconstructies voor bruggen. De award van Voka Lokaal Klein-Brabant/Vaartland. Zaakvoerder Paul De Neef werd verrast door Rudi Cleymans, voorzitter van Voka Lokaal Klein-Brabant/Vaartland. “We zijn zéér blij dat we deze erkenning krijgen. We ondernemen al 70 jaar. Mijn grootvader is ermee begonnen. Deze award is een extra mooie erkenning voor al dat werk. Want we willen hier in de regio écht iets betekenen: voor de mens en de maatschappij”, klinkt het bij de familie De Neef. 

Wil je zien hoe ze werden verrast? Kijk dan op: https://www.facebook.com/pg/VokamechelenKempen/posts/


Emergo Group uit Puurs herbergt eigenlijk twee gespecialiseerde bedrijven onder één dak: Emotec en Emotrade. “Wie over een brug rijdt, komt direct in contact met ons werk. Want met Emotec zijn we specialist in kleine en grote metaalconstructies. Van zogenaamde lifting frames tot volledige fietsbruggen en ook brugvoegen. Met Emotrade zijn we specialist in preventieve waterdichting”, zegt Paul De Neef.

Sinds 2 juni maakt Voka via de social media-kanalen en de eigen website elke dinsdag en donderdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. En dat de hele maand juni lang. Vanaf 1 juli 2020 kan iedereen dan zijn stem uitbrengen op: https://www.voka.be/prijs-ondernemen

Op die manier kan iedereen het bedrijf in zijn regio een duw in de rug geven, richting de finale. Een vakjury zal de eindbeslissing nemen. Op 17 september weten we dan wie de grote winnaar van de Prijs Ondernemen 2020 wordt.

Bekijk hieronder het fimpje:

video

  Eventpartners 

JLR Leuven-Mechelen   kaneka   sd schrijnwerkerij   renbotec

Degroof Petercam

Structurele partners

Logo ING      SD Worx    Logo Mensura    Logo Proximus

Business partners

deloitte    kreator    powerplus

Contactpersoon

Wim Brillouet

Manager belangenhartiging & woordvoerder

ING
Logo Mensura
Proximus
SD  Worx
Deloitte Private
pfl